Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon az LG Optimus L7II

Kütyük

Magyarországon az LG Optimus L7II

Hivatalosan is elérhető nálunk a népszerű L7 utódja.

Az LG  Optimus L SeriesII termékcsalád felső-középkategóriás tagja, az Optimus L7II már hazánkban is elérhető. Az LG Optimus L7II okostelefont— az L SeriesII-re jellemző, megújult formavilágon túl — 4.1 Jelly Bean Android operációs rendszer, 4,3 hüvelykes IPS kijelző, kétmagos processzor és nagy teljesítményű akkumulátor jellemzi.   

Tulajdonságok

Az Optimus L7II használata során azonnal szembetűnik a nagy felbontású IPS kijelző, a megnövelt kapacitású, 2460 mAh-es akkumulátor és a főgombot övező LED világítás. Ez az intelligens LED világítás különböző színekkel jelzi többek között a nem fogadott hívásokat és a beérkezett üzeneteket. A készüléket 1 GHz-es, kétmagos processzorral szerelték fel, a tartalmak tárolására pedig egy 4GB-os belső tárhely áll rendelkezésre. Az Optimus L7II egyik ékessége a 4,3 hüvelyk átmérőjű IPS panel, amely tiszta, élethű színeket garantál. A készülék 8 megapixeles hátoldali kamerájával és a hozzá tartozó LED vakuval kiváló minőségű képeket készíthetünk.

L7_01.kicsi

 

Formatervezés

Az L SeriesII megjelenésével az LG új formatervezési irányvonalat jelölt ki, amely elsősorban az elegáns, lekerekített kontúrokban, a ragyogó hátlapban és főgomb körüli, intelligens LED-világításban érhető tetten.

Funkciók

Az LG Optimus L7II hasznos funkciók egész sorával rendelkezik. Ilyen az LG korábbi okostelefonjaiban is megismert gyorsjegyzetelő funkció (QuickMemo™), a gyorsgomb (Quick Button) és a Safety Care biztonsági funkció. A gyorsgomb a telefon bal oldalán lévő speciális vezérlő, amely szabadon programozható, bármely alkalmazást hozzá lehet rendelni. A Safety Care funkcióval pedig értesítést küldhetünk egy megadott telefonszámra vészhelyzet esetén, vagy kérhetjük a telefonhasználatunk külső megfigyelését. A párhuzamos feladatkezelést segíti a Qslide funkció, amellyel két alkalmazást nyithatunk meg egyszerre teljes képernyőn és változtathatjuk a kettő közötti átlátszóság mértékét. Így például egy QuickMemo™-val felírt telefonszámot a neten való böngészés közben is láthatunk. Az Optimus L7II okostelefon tartalmazza az LG saját fejlesztésű QuickTranslator applikációját is, amivel könnyedén beszkennelhetünk bármely idegen nyelven írt, nyomtatott szöveget, amelyet a program pillanatok alatt a kívánt nyelvre lefordít.

Az LG Optimus L7II fekete színben kapható az T-Mobile üzlet hálózataiban és webshopjában.

L7_04.kicsi

Az Optimus L7II főbb paraméterei:

•   Lapkakészlet: 1 GHz-es kétmagos processzor (Qualcomm MSM8225)

•   Memória: Legfeljebb 4 GB eMMC / 768 MB RAM / Micro SD

•   Kijelző: 4,3” WVGA IPS

•   Kamera: hátsó: 8 megapixeles, LED-vakuval / első: VGA

•   Operációs rendszer: Android 4.1 Jelly Bean

•   Akkumulátor: 2460 mAh

•   Méret: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés