Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatalmas lett: Bemutatkozott a Galaxy S4 Zoom

Kütyük

Hatalmas lett: Bemutatkozott a Galaxy S4 Zoom

Kiválthatja a kompakt fényképezőnket a Samsung legújabb mobilja.

Végre valahára hivatalosan is leleplezte a Galaxy S4 sorozat legújabb tagját a Samsung. A régóta pletykált modellről már több alkalommal szivárogtak ki információk, de most végre teljes pompájában is megtekinthetjük az elkészült terméket.

gsmarena_001-29

Az S4 Zoom-ba egy 4,3″-es Super AMOLED megjelenítő került, melynek felbontása 960 x 540 pixel. Azért, hogy biztosan ne essen baja, a mérnökök a Gorilla Glass 3-al védik a külső behatásoktól. A felszín alatt egy kétmagos, 1,5 GHz-en  működő processzor található, ami mellé 1.5 GB RAM került. Kézbe fogva a telefon külső méretei megegyeznek a már ismert Galaxy S4 minivel, de értelemszerűen jóval vastagabb annál. Manapság már alaposan meghökkenti az embert, amikor egy modell adatlapján 15.4 mm-es adatot adnak meg a vastagságra, hiszen mostanság nem ritka, hogy egy készülék fele ilyen vékony. Ám ennek oka van, hiszen a hátlapot elfoglalja a méretes, 10 x-es optikai zoom-al rendelkező, 16 megapixel felbontású kamera. A 24mm-es széleslátószögű objektívvel rendelkező S4 Zoom a sötétben sem érzi magát elveszettnek, hála a hátoldali Xenon vakunak.

gsmarena_004-4

Természetesen a Samsung nem hagyhatta, hogy egy ilyen fontos modell csak a kamerájával tűnjön ki, tehát kapunk N-es Wifit, LTE-t, Bluetooth 4.0-át és A-GPS-t is. Mindezen funkciók ellenére a telefon akár egy napig is nélkülözni tudja a töltőjét, hiszen a fedél alá egy  2330 mAh-es akkumulátor került, igaz ha fényképezőként használjuk nyilván csak alig néhány órán át képes működni.

Az S4 család többi tagjához hasonlóan a 208 grammos Zoom-ban is az Android 4.2 Jelly Bean foglal helyet. A pontos árat és a megjelenési időt egyelőre nem árulta el a Samsung.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés