Connect with us

technokrata

Fotón a világ legvékonyabb okostelefonja

Huawei-Ascend-D1-Q1

Kütyük

Fotón a világ legvékonyabb okostelefonja

Lencsevégre kapták a kínai gyártó készülő okostelefonját.

Évekkel ezelőtt még nem is ismertük a nevet, ma pedig a legtöbb ember  háztartásában megtalálható valamilyen Huawei készülék. A kínai gyártó ugyanis előszeretettel készít a szolgáltatók szárnyai alatt saját márkás készülékeket, de 3G-s modemekben is kifejezetten otthon érzik magukat. A vállalat most a világ legvékonyabb okostelefonját fejleszti, és hála egy bennfentesnek, most mi magunk is megtekinthetjük a prototípust.

huaweip6

Az Ascend P6-U06 névre keresztelt telefont nem mondhatnánk vastagnak, hiszen vékonysága elképesztő, mindössze 6,18 mm. A mérnökök így különösen jó munkát végeztek, ugyanis a P6-ra nem mondhatnánk, hogy gyenge hardverrel rendelkezik. A vékony készülékházba ugyanis egy 4,7″-es  720p felbontású kijelző, 1,5 GHz-es négymagos processzor és 2 GB RAM került. A hátoldalon egy 8- az előlapon pedig egy 2 megapixeles kamera foglal helyet. A 120 grammos telefonba 32 GB beépített memória került,az operációs rendszere pedig Android 4.2 Jelly Bean.

huaweip61

A bemutató dátuma egyelőre nem ismert, ám valószínű, hogy hamarosan lelepleződik a telefon, hiszen az ilyen képek elkészülte általában a gyártó beleegyezésével történik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom