Connect with us

technokrata

Csekkolj be a mobiloddal!

2266433621

Kütyük

Csekkolj be a mobiloddal!

Online és mobil check-in az easyJetnél.

Április végétől az easyJet össze járatán elérhető az online utasfelvétel, a reptérre érkezőknek csupán a csomagjaikat kell feladniuk a Bag Drop feliratú pultoknál. A nyomtatott beszállókártyákkal egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb lesz az utazás – ígéri a légitársaság. Az easyJet eközben már a mobil becsekkolást is teszteli 6 nagyobb európai repülőtéren.  Mobilalkalmazása segítségével akár 10 másodperc alatt is becsekkolhatnak az utasok az iPhone és Android típusú készülékeiken keresztül.

Az easyJet összes járatára érvényes április 30-tól az online check in, így a beszállókártyákat mostantól otthon kell kinyomtatni az utazóknak. A fejlesztés nyomán a reptéri sorbaállás megszűnik, a csomagfeladás után a beszállásnál felmutatott, nyomtatott úti dokumentumokkal egyszerűen és gyorsan bonyolíthatják utazásukat az easyJet ügyfelei. A beszállókártyát az indulás előtt leghamarabb 30 nappal, legkésőbb pedig felszállás előtt 2 órával lehet kinyomtatni.

phpnm7f1v

Az easyJet okostelefon fronton is innovációkat tesztel: megújult mobilalkalmazása révén akár 10 perc alatt is előkészíthetjük majd úti dokumentációnkat. A mobil check-in tesztelésben a londoni Stansted és Southend, a manchesteri, az edinburghi, az amszterdami és a nizzai repülőterekről induló easyJet járatok vesznek részt. Az új rendszer segítségével a beszállókártya könnyedén letölthető és elmenthető iPhone vagy Androidos készülékükre. A digitális beszállókártyák előnye még, hogy letöltés után a telefonon mindig elérhetőek, nincs szükséges internet kapcsolatra a kártya megtekintéséhez, így későbbi megnyitásuk sem jelent plusz roaming költséget. Az alkalmazás rendelkezik az Apple népszerű Passbook funkciójával, amely lehetővé teszi, hogy az utasok egy helyen tárolják a beszállókártyákat a következő utazásig.

2266433621

Az easyJet azt tervezi, a tesztek során úgy bővítik az alkalmazást, hogy egy készüléken akár egyszerre több beszállókártyával is be lehessen csekkolni, így a jövőben egy okostelefon elegendő lehet az összes családtag utazási dokumentumainak tárolásához.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom