Connect with us

technokrata

Csekkolj be a mobiloddal!

2266433621

Kütyük

Csekkolj be a mobiloddal!

Online és mobil check-in az easyJetnél.

Április végétől az easyJet össze járatán elérhető az online utasfelvétel, a reptérre érkezőknek csupán a csomagjaikat kell feladniuk a Bag Drop feliratú pultoknál. A nyomtatott beszállókártyákkal egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb lesz az utazás – ígéri a légitársaság. Az easyJet eközben már a mobil becsekkolást is teszteli 6 nagyobb európai repülőtéren.  Mobilalkalmazása segítségével akár 10 másodperc alatt is becsekkolhatnak az utasok az iPhone és Android típusú készülékeiken keresztül.

Az easyJet összes járatára érvényes április 30-tól az online check in, így a beszállókártyákat mostantól otthon kell kinyomtatni az utazóknak. A fejlesztés nyomán a reptéri sorbaállás megszűnik, a csomagfeladás után a beszállásnál felmutatott, nyomtatott úti dokumentumokkal egyszerűen és gyorsan bonyolíthatják utazásukat az easyJet ügyfelei. A beszállókártyát az indulás előtt leghamarabb 30 nappal, legkésőbb pedig felszállás előtt 2 órával lehet kinyomtatni.

phpnm7f1v

Az easyJet okostelefon fronton is innovációkat tesztel: megújult mobilalkalmazása révén akár 10 perc alatt is előkészíthetjük majd úti dokumentációnkat. A mobil check-in tesztelésben a londoni Stansted és Southend, a manchesteri, az edinburghi, az amszterdami és a nizzai repülőterekről induló easyJet járatok vesznek részt. Az új rendszer segítségével a beszállókártya könnyedén letölthető és elmenthető iPhone vagy Androidos készülékükre. A digitális beszállókártyák előnye még, hogy letöltés után a telefonon mindig elérhetőek, nincs szükséges internet kapcsolatra a kártya megtekintéséhez, így későbbi megnyitásuk sem jelent plusz roaming költséget. Az alkalmazás rendelkezik az Apple népszerű Passbook funkciójával, amely lehetővé teszi, hogy az utasok egy helyen tárolják a beszállókártyákat a következő utazásig.

2266433621

Az easyJet azt tervezi, a tesztek során úgy bővítik az alkalmazást, hogy egy készüléken akár egyszerre több beszállókártyával is be lehessen csekkolni, így a jövőben egy okostelefon elegendő lehet az összes családtag utazási dokumentumainak tárolásához.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd