Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rövidesen frissül a Facebook Home

Kütyük

Rövidesen frissül a Facebook Home

Mivel csalódást okozott, így a Facebook rövidesen frissíti az Android felületét, a Home-ot.

Nagy csinnadrattával mutatta be április negyedikén az Androidra készített felületét a Home-ot a Facebook. Az eddigi felületektől merőben eltérő Home megalkotásánál a keresőóriás azt a célt tűzte ki maga elé, hogy még jobban integrálja magát az Androidos telefonok menürendszerébe. Az ötlet maga nem lenne rossz, de a megvalósítással sokaknak problémája akadt, így a Play áruházban a legtöbben 1*-ot adtak értékelésként a valószínűleg nem kevés pénzből kifejlesztett felületnek.

facebookhome4

Ez bizony nem tetszett a Facebooknak, aki így rövidesen megpróbál valamicskét javítani a helyzetén, és frissítést ad ki. Olyannyira komolyan gondolták, hogy Cory Ondrejka, a Facebook mobil fejlesztőrészlegének vezetője egy interjú során nemrégiben megerősítette, hogy havonta adnak majd ki frissítéseket, az elsőt már május második hetében.

facebookhome11

Persze még mindig kétséges, hogy ez mit javít majd a korábbi rossz megítélésen, hiszen valószínű, hogy a felhasználóknak magával a koncepcióval van baja, és nem a szoftveres hibák taszítják őket a Facebook új megoldásától.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés