Connect with us

Okostelefonra költözik az IKEA

IKEA

Kütyük

Okostelefonra költözik az IKEA

Az IKEA új, online kültéribútor-kampánnyal és „Kertberendező” elnevezésű mobilalkalmazással jelentkezik.

 Az IKEA bemutatja új, regionális (cseh, magyar és szlovák) reklámkampányát, melyet a csehországi KASPEN/JUNG von MATT kreatív ügynökséggel közösen készített. A kampány célja az IKEA új kültéribútor-kollekciójának piaci bevezetése, a szlogenje pedig: „Az IKEA kültéri bútorai között a kertben is otthon fogod érezni magad.”

A kampány elemei között kültéri hirdetések, online bannerek és egy szabadtéri bútorkiállítás is helyet kapott. Az online kampány részeként egy különleges weboldal is készült, ahonnan az érdeklődők letölthetik a „Kertberendező” nevet viselő mobilalkalmazást.

IKEA

A honlap kezdőoldalán a látogatók 4 egyszerű lépésben ismerkedhetnek meg az okostelefonra kifejlesztett alkalmazás használatával. Az alkalmazás segítségével kipróbálhatják, hogyan nézne ki a kertjük az IKEA kültéri bútoraival berendezve. Annyit
kell csak tenniük, hogy készítenek egy fotót a kertjükről vagy erkélyükről, és beillesztik  a képbe az IKEA egyes kültéri bútorait.

ikea-1

Kiválaszthatják egy adott sorozat termékeit, áthelyezhetik és elforgathatják az egyes darabokat, pont úgy, mint ahogy otthon is tennék. Az újonnan megtervezett kertek vagy erkélyek fényképeit megoszthatják a Facebookon, vagy e-mailben is elküldhetik. Az e-mailben a kiválasztott kültéri bútorok ára is szerepel.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető iOS és Android rendszerű okostelefonokra az App Store-ból illetve a Google Play-ből.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom