Connect with us

Óriás kijelzővel szerelt telefonon dolgozik a Samsung

mega

Kütyük

Óriás kijelzővel szerelt telefonon dolgozik a Samsung

Középkategóriás hardverrel, de nagyméretű kijelzővel szerelt okostelefont mutathat be nemsokára a dél-koreai gyártó.

Amióta a Samsung belépett a telekommunikációs iparba, mindig igyekszik valamiben a legjobb lenni. Megalkották már a világ legvékonyabb telefonját, rendelkeztek a planéta legjobb mobilos kamerájával, most pedig minden erejükkel azon vannak, hogy övék legyen a lehető legszélesebb, óriáskijelzővel megáldott készülékek palettája.

gsmarena_001-5

A rövidesen bemutatkozó Galaxy Mega a Galaxy S4 nagyra nőtt kistestvére lenne, mivel a hatalmas kijelzőjén kívül a készülékház egy középkategóriás hardvert tartalmazna. Az 5,8″-es phablet  megjelenítőjének felbontása 960 x 540 pixel, processzora egy kétmagos 1,4 GHz-es egység, ami mellé 1,5 GB RAM kerül. A hátoldali kamera a mai trendeknek megfelelően 8 megapixeles felbontással bírna, míg az előlapon elhelyezkedő társa 2 megapixellel kell, hogy megelégedjen.

mega

A készüléken helyet foglaló Android verzióját egyelőre homály fedi, elképzelhető, hogy a 4.1 Jelly Bean-el kerülne piacra, majd nem sokkal később frissíthetővé vállna Android 4.2-re. A hatalmas phablet meghajtásáról egy 2600 mAh-es akkumulátor gondoskodik majd. A bejelentési időt egyelőre homály fedi, de mivel az adatok már kiszivárogtak, a Samsung várhatóan nem halogatja sokáig a hivatalos bemutatót, és rövidesen lerántja a leplet az új Galaxy Mega-ról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom