Connect with us

technokrata

Telefonunkba költözik a politika

pt

Kütyük

Telefonunkba költözik a politika

Már letölthető a Napi Viktor az AppStore-ból.

A 2014-es választásokhoz közeledve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt, amelyekkel a politika iránt érdeklődők naprakészen követhetik a kampány eseményeit. Az első alkalmazás, az Orbán Viktor politikai tevékenységét követő Napi Viktor már letölthető az AppStore-ból.

PC_NapiViktor_1

A Napi Viktor alkalmazásban megtalálhatók a miniszterelnök legfontosabb nyilatkozatai, melyeket a Political Capital elemzőinek rövid elemzései kísérnek. Az életrajzi adatok, a fontosabb beszédek, videók gyűjteménye, kényelmes, időben könnyen kereshető formában szintén elérhetők. Az új tartalmakról az alkalmazás értesítést küld a felhasználó telefonjára. Az alkalmazásban közösségi és megosztási funkciók is helyet kapnak, valamint a felhasználók értékelhetik Orbán Viktor egyes megszólalásait. A legfelkészültebbek pedig a folyamatosan változó és frissített kérdésekből álló kvíz kitöltésével tesztelhetik, mennyire ismerik a kormányfőt. A tartalom hetente többször frissül, az alkalmazás pedig néhány havonta újabb szolgáltatásokkal bővül. Az alkalmazás iOS platformon debütál, de hamarosan várható az Android-os verzió elkészülte is.

PC_NapiViktor_2

A Napi Viktor alkalmazás egy sorozat első terméke, melyet hamarosan újabb applikációk követnek. A Political Capital célja, hogy a politikával hivatásosan foglalkozók, illetve a kampány eseményei iránt intenzíven érdeklődő állampolgárok akkor is naprakész és gyors információhoz jussanak, amikor éppen úton vannak, vagy nincs idejük végigböngészni a híroldalakat, de semmi fontosról sem akarnak lemaradni.

PC_NapiViktor_3

A mobilapplikáció-fejlesztés mellett a Political Capital a jövőben rendszeres, politikai témájú közösségimédia-elemzéseket közöl majd, és szolgáltatásaiban is nagyobb hangsúlyt fektet az innovatív közösségimédia-fejlesztésekre és kampányokra.

Az app itt elérhető: https://itunes.apple.com/hu/app/napi-viktor/id623288166?mt=8Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle