Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sorozatsztárrá vált az Xperia Z

Kütyük

Sorozatsztárrá vált az Xperia Z

Dr. Hannibal Lecter csúcsmobillal élvezi elegáns vacsoráját az AXN tévécsatornán.

A Hannibal-promóció számos eleméhez szorosan kapcsolódva jelenik meg az AXN legújabb saját gyártású sorozatának kiemelt támogatója, a Sony Mobile. Az időben és tartalmilag is összehangolt tévékampány egyszerre 6 országban, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon látható az AXN felületein.

A sorozatajánlók első 5 másodpercében Mads Mikkelsen, mint a vacsorájához készülő Dr. Hannibal Lecter, úgynevezett „Promo Keretben” látható egy Sony XperiaTM Z okostelefonon.  Ezzel az egyedülálló hirdetési megoldással a tévénézők értékes tartalmi környezetben találkozhatnak látványos és újszerű márkakommunikációval. A beharangozókhoz és a sorozat epizódjaihoz kapcsolódva támogatói szpotok is erősítik a kampányt, de most kicsit másképp, mint amit klasszikus szponzoráció esetén megszoktunk, hiszen itt a sorozat jelenetei is visszaköszönnek a telefon kijelzőjén. A támogatást kiegészíti egy televíziós beharangozókkal is népszerűsített, Hannibal pszichológiai jellemrajza köré épülő online nyereményjáték is, amelyben a Sony Mobile csúcstelefonjáért szállhatnak ringbe a játékosok. A kampány harmadik elemeként „Ad Bumper ” szpotokban a reklámelválasztó elem egyedi megoldással áttűnik és összekapcsolódik a reklámblokk első szpotjával, amely szintén az új Sony XperiaTM Z okostelefont hirdeti.

xperia-z-display-slideshow-opticontrast-5-1240x760-29f5bb8136ca8a9846d542a21f7d951d-620x380

A szponzorációs csomagot és az egyedi hirdetési megoldásokat az AXN budapesti régióközpontja találta ki és fejlesztette. A kampányban látható szpotokat a csatorna kreatív csapata gyártotta minden országra. A kampány kivitelezésében a PHD, a Sony Mobile médiaügynöksége és az R-Time, az AXN reklámértékesítési partnere is részt vett.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés