Connect with us

Segít a Telenor

LadyOnPhone

Kütyük

Segít a Telenor

A Telenor jóváírja a márciusi rendkívüli időjárásban érintett ügyfelei mobilköltéseit.

Amint azt a Telenor Magyarország Zrt. múlt héten bejelentette, a társaság segít a március 14-én, 15-én és 16-án a rendkívüli időjárás által sújtott ügyfeleinek. A Telenor felhívás értelmében az ügyfelek 2013. március 27. éjfélig tudták jelezni igényüket sms-ben a 1747-es számon.

A társaság ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy a 1747-es számon regisztrált telefonszámokon a március 14-én, 15-én és 16-án felmerült teljes forgalmat (belföldi, nem emeltdíjas hang- és sms) jóváírja, de minimum bruttó 1000 Ft-ot, ami a számlás ügyfeleknél április 8. után kiállított számlában fog megjelenni, a kártyás ügyfeleknél pedig szinténaz érintett időszakra vonatkozó teljes forgalmuk összege, de minimum 1000 Ft feltöltés kerül az egyenlegükre április második hetében. Mivel nagyon sokan az interneten tájékozódva szereztek információt, illetve azon keresztül kértek segítséget, a Telenora regisztrált telefonszámokon bonyolított, a három napra vonatkozó belföldi mobil adatforgalmukat is jóváírja a hang- és sms szolgáltatások költségei mellett.

LadyOnPhone

„Ügyfeleinket a közösségi oldalunkon és három országos napilapban tájékoztattuk a kedvezmény igényléséről, ezért bízunk benne, hogy minden érintett ügyfelünk értesült erről a lehetőségről. Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan az anyagi lehetőségeiket meghaladva használták szolgáltatásainkat, ezért úgy döntöttünk, hogy regisztrált ügyfeleinknél a teljes belföldi, nem emelt díjas hang-, sms- és adatforgalmukat, de minimum 1000 Ft-ot írunk jóvá az érintett időszakra. Így minden olyan ügyfelünket tudjuk kárpótolni, aki ebben az időszakban intenzívebben használta mobilszolgáltatásainkat. Van olyan ügyfelünk, akinél a jóváírandó összeg ebben a három napban 15 ezer forint körül alakul.” – mondta Fejes Zoltán, a Telenor ügyfélkapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom