Connect with us

technokrata

Örömünnep Kanadában

Kütyük

Örömünnep Kanadában

Sikeres negyedévet zárt a kanadai BlackBerry.

Nyilvánosságra hozta az előző negyedévről szóló jelentését a kanadai BlackBerry. A bevétel 2,7 millió dollár volt, mely 2%-al kevesebb a korábbi negyedév adatainál, és 36%-os csökkenés az előző év azonos időszakához képest.

A legmegdöbbentőbb mégis a nyereségre vonatkozó adat, ugyanis az elemzők által várt veszteséghez képest a kanadai vállalat 98 millió dollár nyereséget termelt, amely elképesztő eredmény az előző negyedévi 9 millióhoz képest. Még inkább örömködésre ad okot, hogy 2012 azonos időszakában 125 millió dollár veszteséget könyvelhettek el.

thorsten-heins-blackberry-w1

Nem panaszkodhatnak az eladások tekintetében sem, 3 hónap alatt 6 millió BlackBerry készülék kelt el, amiből 1 millió darab a cég nagy reménysége a BlackBerry 10.

A sok pozitív információ mellett csalódásra ad okot, hogy a BlackBerry szolgáltatásra előfizetők száma 3 millióval 79-ról 76 millióra csökkent.  Ezzel kapcsolatban Thorsten Heins a cég vezérigazgatója elmondta, hogy a legtöbben nem más előfizetést kötöttek, hanem feltöltőkártyás készülékekre váltottak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök