Connect with us

Erőgépen dolgozik a Huawei?

huawei ascend p2 leaked2

Kütyük

Erőgépen dolgozik a Huawei?

Rövidesen bemutatkozhat a kínai gyártó új csúcskészüléke.

A korábban szinte ismeretlen Huawei az utóbbi időkben jócskán feljött, olyannyira, hogy az okostelefon piacon olyan nagy gyártókat előz meg mint a Nokia vagy a Sony. A 2012-es Huawei Ascend P1 nagy sikert aratott, az elegáns készülékházba egy fejlett hardver került, mely versenyképes árával sok szívet ejtett rabul. A februári MWC-n aztán bemutatkozott a P1 utódja az Ascend P2, mely a többi társához hasonlóan a konkurenseknél elérhetőbb árával szeretne hódítani.

754426-130225-huawei-smartphone

Az idei év második felére is tartogat meglepetéseket a kínai vállalat, most egy helyi üzemből szivárogtak ki adatok a következő csúcsmodellről. A 4,9″-es FullHD felbontású megjelenítővel szerelt újdonság  egy négymagos, 1.8GHz-es ARM Cortex-A15 processzort és 2 GB RAM-ot is tartalmazni fog.

crt_huaweilogo_E_20110225071324

A mindössze 6,3 mm vékony készülékházban egy 13 megapixeles kamera és egy igen impozáns 2600 mAh-es akkumulátor is megbújik majd.  A pontos bejelentési idő egyelőre titkos, ám a források szerint már a tavasz folyamán bemutatkozhat az igen ígéretes karrierre számító újdonság.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom