Connect with us

technokrata

Jövőre leveszi a kezét a Microsoft a Windows Phone 7.8-ról

Kütyük

Jövőre leveszi a kezét a Microsoft a Windows Phone 7.8-ról

A Microsoft jó előre szól mindenkinek, hogy a jövő év második felében nem csak a 7.8-cat, de a ma még újdonságnak számító 8 támogatását is felfüggeszti.

Éppen hogy csak kijöttek az első Windows Phone 8-as készülékek és pár hete csak, hogy megjelent a Windows Phone 7.8 frissítés a korábbi 7.5-re, a Microsoft máris kiráz minket a rózsaszín álomból: jövő év végére mindkét verziónak harangoztak. Így már nem is akarok Windows Phone 8-at. No persze ez így egy kicsit sarkos, ugyanis Redmondban esküdni mernek rá, hogy a korszerű mobil os-t használók majd frissíteni tudják Windows Phone 9-re a készüléküket.

the end

A hivatalos bejelentés szerint a Windows Phone 8 támogatása 2014. július 8-án, míg a Windows Phone 7.5 Mangóé 2014. szeptember 9-én. Utóbbi jeles napon a WP 7.8 is elveszti a Microsoft védőszárnyait. Vagyis ha valaki most egy 7.8-as operációs rendszerű készüléket vesz a szolgáltatójánál, mondjuk két éves hűséggel, annak az ideje tovább fog tartani, mint a Microsoft részéről a támogatás. A frissítések pedig a szolgáltatóktól függnek, hogy kapunk-e vagy sem. Nos, ennek fényében vásároljunk tavalyi Lumiákat. És nem, a Windows Phone 7.8 továbbra nem frissíthető 8-asra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom