Connect with us

technokrata

A középkategóriában újít a Sony: Itt az Xperia L

Sony-Xperia-LT25i-Tsubasa

Kütyük

A középkategóriában újít a Sony: Itt az Xperia L

Nagyméretű kijelzővel és elegáns formatervvel érkezik a Sony újdonsága.

Az Xperia SP mellett a mai napon bemutatkozott a japán gyártó másik középkategóriás újdonsága az Xperia L. Az Xperia J formatervét megöröklő újdonság kijelzője 4,3″-es  és 854 x 480 pixel felbontású.

gsmarena_001-17

Kamerája 8 megapixeles és az Xperia Z-hez hasonlóan sötétben sem veszti el a fonalat, hála az Exmor RS szenzornak. Akárcsak nagyobbik testvére, az Xperia L is HDR képek és videók felvételére képes. A középkategóriában piacra kerülő készülék nélkülözi az oly divatos négymagos processzort,  helyette egy kétmagos, 1GHz-en működő Qualcomm egység kapott helyet a készülékház alatt.

gsmarena_002-4

A Wifi, Bluetooth és 3G mellett az Xperia L NFC-vel is fel van szerelve, a Sony pedig megannyi kiegészítőt kínál ehhez a méltán népszerű funkcióhoz. Az 1900mAh-es STAMINA móddal felszerelt akkumulátorral érkező készülék a tavasz folyamán kerül piacra 4.1-es Androiddal fehér, fekete és piros színekben.

gsmarena_003-2

A japán gyártó egyelőre nem közölte az Xperia L piaci árát, ám a készülék várhatóan 60-70 ezer forint körüli áron kerül majd a boltok polcaira.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák