Connect with us

technokrata

Élőben közvetítjük a Galaxy S IV bemutatóját!

Samsung Galaxy S IV

Kütyük

Élőben közvetítjük a Galaxy S IV bemutatóját!

Magyar idő szerint pontban éjfélkor mutatja be New York-ban a Samsung a legújabb zászlóshajóját, a Galaxy S IV-et. Tartsatok velünk!

Korábban már számos pletyka szárnyra kelt a Galaxy S IV-ről. Még pár perc erejéig van idő elolvasni, ugyanis összegyűjtöttük őket egy cikkbe.

Bár itt lassan éjfél van, New York-ban még csak este hét óra. A Samsungnak köszönhetően azonban kaptunk egy túlélőkészletet, tele energiaitallal és ropogtatnivalóval. Az Engadget stábjának remek ülőhelye van, most jó elől ülni. A helyszín a musical világát idézi.

lb1201

 

Két perc a kezdésig. A könnyed dallamok ellenére tapintható a feszültség.

szinpad

Máris csúsznak.

0:07 – Qualcomm vagy Exynos Octa – Ez itt a nagy kérdés…
0:10 – Kezdődik! Jeremy sztorija folytatódik.
sam2

jeremy0:13 – J.K. Shin a színpadon.

jkshin

0:14 – Sound & shot – Egyszerre fotózni és hangot is felvehetünk hozzá. Air View – Már hozzá se kell érni a kijelzőhöz. Számos “S” szolgáltatást fog tartalmazni a készülék.
0:18 : Shin kicsit lassíthatna, rengeteg innovációt jelentett be 2 perc alatt.

s4

 

Az új Galaxy S IV vékonyabb és könnyebb. Áprilisi megjelenésekor 155 ország 327 szolgáltatójánál lesz elérhető egyszerre. Készül belőle 3G-s és LTE-s verzió is.

home screenA készülék mindössze 130 gramm, a kijelzője öt hüvelykes. Könnyebb és nagyobb az elődnél. Hátlapi kamerája 13, előlapija pedig 2 megapixeles. 16/32/64 GB-os tárhellyel, 2 GB RAM-mal és 64 GB-os bővíthetőséggel jelenik meg a jövő hónapban. A készülék akkumulátora 2600 mAh-es, eltávolítható. Két színben lesz kapható: fehér és szürke. Viszont ahelyett, hogy az egész teste műanyag lenne, valójában polikarbonát. A kijelző 5 hüvelykes, 441 ppi-s és full HD.

Samsung-Introduces-the-GALAXY-S-4_1

Dual Camera – Kamerázáskor egyszerre mindkettő kameráját használhatjuk.
Sound & Shot – Fénykép és hangüzenet mehet például a “nagyinak”.

sound and shotDrama shot – 4 másodperc alatt 100 képet csinál és egybemossa.
Eraser – Helyben eltüntethetjük a zavaró elemeket egy fényképről.

airview Óóóó, bemutatkozik az S Translator – Ingyenes fordítóprogram, ami hangalapú. Kilenc nyelven tud egyelőre, szöveget hanggá, hangot szöveggé tudja alakítani.Egy részéhez nem is kell adatkapcsolat. A bejövő email-t is lefordítja.

s translatorStory Album – automatikusan készít látványos  albumot a fotóinkból, videóinkból fedőképpel.

story album

 

Bemutatkozik a HomeSync – Személyes felhő, melyet otthon tárolhatunk. A Galaxy S IV NFC-n keresztül tud adatot átvinni az eszközre. Családi felhőt készíthetünk.

Bármilyen telefonról könnyedén átköltözhetünk egy Galaxy S IV-re a Smart Switch segítségével. Igen, iOS-ről is.

A Samsung a biztonságos vezetés érdekében megalkotta az S Voice Drive-ot, mely a személlyi asszisztensükké válhat vezetés közben.

S voice driveEz az első készülék, amin már fut a Samsung KNOX, vagyis maximális védelmet élvezhetünk. A KNOX szétválasztja a munkahelyi és a személyes részeket, így két készüléket kapunk egy áráért.

Egyszerre nyolc Galaxy S IV-et is használhatunk hangszórónak, vagyis láncba köthetjük őket. Fotókat és videókat is megoszthatunk ilyen módon.

tancos

Dual Video Call – Mindkét kamera képe él egyszerre, így a partnerünk mindent lát.

dual camera

És igen, a Samsung pause és scroll létező fogalom. Ha félrenézünk, megáll a lejátszás, ha visszanézünk rá, folytatódik. A scrollnál pedig magától megy lejjebb az oldal. Számos tokkal jön ki a telefon.

speci

bucsu

galaxy s IV vege

Íme, megszületett az új Galaxy, az S IV. Könnyebb, nagyobb és vékonyabb elődjénél  , szoftveres szolgáltatásokban pedig ma nincs jobb a piacon. Zárásképpen fontos megemlíteni, hogy a processzora piactól függően változik, így lesz, ahol 1.9 GHz-es négymagos processzorral lesz majd kapható, és egyes országokban pedig 1.6 GHz-es, de Octa, azaz nyolcmagos processzorral lesz elérhető.

Egy ami biztos: ebből a készülékből hamar el fog menni az első tízmillió. Köszönjük a figyelmet, jó éjszakát.

HomeSync-specSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák