Connect with us

technokrata

Igazi óriástelefont dob a Samsung a piacra

314476-samsung-galaxy-note-8-phone-call

Kütyük

Igazi óriástelefont dob a Samsung a piacra

A termék már létezik, csak eddig nem volt benne 3G modem. A Galaxy Note 8.0 SIM kártyás verziója nemrég az FCC-nél landolt.

Már az eleve mókás volt, amikor a Galaxy Tab 2 héthüvelykes verzióján keresztül telefonáltam egy teszteléskor, ugyanis ekkora eszközzel szerintem a kilencvenes éveke eleje óta nem telefonáltak sehova. Csakhogy a Galaxy Note 8.0 egy még nagyobb tablet, melyből eddig csak WiFi-s verzió létezett. Az FCC-hez azonban nemrég a Samsung beadta a 3G-s variáns engedélyeztetéséhez tartozó dokumentumokat, mely procedúra végén egy SIM kártyás készülék kerülhet hamarosan világszerte a forgalomba. Nem hinném, hogy a telefonszoftvert kihagyná a Samsung ebből a táblagépből, mint ahogy a Galaxy Camera esetében tette, de a legrosszabb esetben is simán SMS-ezhetünk és MMS-t is küldhetünk más készülékekre.

galaxynote8 hsdpa

Az eredeti 8.0-a négymagos, 1.6 GHz-es Exynos 4 Quad processzorral rendelkezik, memóriája 2 GB, WiFije a/b/g/n, de van benne GPS GLONASS-szal, Bluetooth 4.0, 4600 mAh-es akkumulátor és Android 4.1.2 Jelly Bean fut rajta.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek