Connect with us

Hirdetés

technokrata

Biztonságosabb lesz a BlackBerry

Kütyük

Biztonságosabb lesz a BlackBerry

A BlackBerry és a Trend Micro azon dolgozik, hogy kiterjessze az ügyfelek védelmét a külső alkalmazásokban levő kártevő szoftverek és adatvédelmi gondok ellen

 A BlackBerry bejelentette, hogy a Trend Micro Incorporated globális felhőbiztonsági ágazatvezetővel együttműködve kiterjeszti a külső alkalmazásokban levő kártevő szoftverek (malware) és adatvédelmi veszélyek ellen eddig nyújtott védelmet.

Az adatvédelem és biztonsági gondok többszintű és fokozatos kezelésének részeként a BlackBerry az alkalmazások elemzésére használt saját fejlesztésű, belső rendszerét kiegészíti a Trend Micro™ mobilalkalmazás-hírnév szolgáltatásával. A felhő alapú Trend Micro mobilalkalmazás-hírnév szolgáltatással a BlackBerry® World™ storefront (kirakat) számára benyújtott meglévő és új alkalmazásokat vizsgálják át esetleges rosszindulatú működési mód jelenlétére.

blackberry-services

A Trend Micro eddig több mint 2 millió mobil alkalmazást vizsgált meg és értékelt. A mobilalkalmazás-hírnév szolgáltatás a Trend Micro mobil operációs rendszerekhez kifejlesztett következő generációs felhő-alapú technológiája, amely az alkalmazások kódját és viselkedését elemzi, hogy azonosítsa a rosszindulatú szoftverek és az adatszivárgás miatti kockázatokat. Emellett észleli az akkumulátorral, a memóriával és az adatokkal kapcsolatos visszaéléseket is. A szolgáltatás a Trend Micro™ Smart Protection Network™ infrastruktúrájára épülve jól használható mobilalkalmazás-hírnév értékeléseket ad. A Smart Protection Network különleges, „felhő-alapú” technológiákra épül, melyek természetes módon működnek együtt a mobilalkalmazás-hírnév szolgáltatással és más felhő-alapú biztonsági szolgáltatásokkal. Az URL-ek, e-mailek, fájlok és alkalmazások folyamarosan frissített és egyeztetett fenyegetés-adatbázisokkal való összevetése által az ügyfelek mindig hozzáférnek a legújabb védelemhez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés