Connect with us

Biztonságosabb lesz a BlackBerry

blackberry

Kütyük

Biztonságosabb lesz a BlackBerry

A BlackBerry és a Trend Micro azon dolgozik, hogy kiterjessze az ügyfelek védelmét a külső alkalmazásokban levő kártevő szoftverek és adatvédelmi gondok ellen

 A BlackBerry bejelentette, hogy a Trend Micro Incorporated globális felhőbiztonsági ágazatvezetővel együttműködve kiterjeszti a külső alkalmazásokban levő kártevő szoftverek (malware) és adatvédelmi veszélyek ellen eddig nyújtott védelmet.

Az adatvédelem és biztonsági gondok többszintű és fokozatos kezelésének részeként a BlackBerry az alkalmazások elemzésére használt saját fejlesztésű, belső rendszerét kiegészíti a Trend Micro™ mobilalkalmazás-hírnév szolgáltatásával. A felhő alapú Trend Micro mobilalkalmazás-hírnév szolgáltatással a BlackBerry® World™ storefront (kirakat) számára benyújtott meglévő és új alkalmazásokat vizsgálják át esetleges rosszindulatú működési mód jelenlétére.

blackberry-services

A Trend Micro eddig több mint 2 millió mobil alkalmazást vizsgált meg és értékelt. A mobilalkalmazás-hírnév szolgáltatás a Trend Micro mobil operációs rendszerekhez kifejlesztett következő generációs felhő-alapú technológiája, amely az alkalmazások kódját és viselkedését elemzi, hogy azonosítsa a rosszindulatú szoftverek és az adatszivárgás miatti kockázatokat. Emellett észleli az akkumulátorral, a memóriával és az adatokkal kapcsolatos visszaéléseket is. A szolgáltatás a Trend Micro™ Smart Protection Network™ infrastruktúrájára épülve jól használható mobilalkalmazás-hírnév értékeléseket ad. A Smart Protection Network különleges, „felhő-alapú” technológiákra épül, melyek természetes módon működnek együtt a mobilalkalmazás-hírnév szolgáltatással és más felhő-alapú biztonsági szolgáltatásokkal. Az URL-ek, e-mailek, fájlok és alkalmazások folyamarosan frissített és egyeztetett fenyegetés-adatbázisokkal való összevetése által az ügyfelek mindig hozzáférnek a legújabb védelemhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő