Connect with us

technokrata

ZTE: “2015-re benne leszünk a Top 3-ban”!

ZTE Bloomberg1

Kütyük

ZTE: “2015-re benne leszünk a Top 3-ban”!

Idén mintegy harminc százalékkal több bevételre számít a kínai gyártó a tavalyi évhez képest. Végéhez ér a hároméves terv.

A ZTE jó előre jelezte az idei év elvárásait, már ami a bevételi oldalról szól: 30%-kal jobbnak kell lennie, mint a tavalyi volt. Eközben a terveik szerint felkúsznak a négy legnagyobb manufaktúra közé. Merész, ez bizony merész egy gondolat.

Az IDC jelentése szerint a ZTE tavaly 65 millió készüléket szállított le. Ez nem egyenlő az eladási számmal, egy része a készletnek még várja a sorsát a különböző depókban. A 65 millió okostelefon a globális piac 3.8%-ának felel meg.

A ZTE az elképzelései szerint öt éven belül az öt legnagyobb okostelefongyártó vállalat között szeretne szerepelni. He Shiyou, a ZTE mobil divízió vezetőjének elmondása szerint idén véget ér a három éves tervük, melynek végeredményeképpen a vállalat 2014-ben már egy csúcskészülékeket gyártó cég lesz. Ezután hozzátette, hogy „mint ahogy már korábban mondtam, 2015-re a három legnagyobb gyártó egyike leszünk, és ez a cél nem változott (az idők folyamán).”

A ZTE fő felvevőpiaca Kína, Európa és az Egyesült Államok, mely régiókból származik a bevételük jelentős része, mintegy 70%-a. Az 50 globális szolgáltató közül 47-tel van stratégiai partnerségük és már javában építik a világszintű disztribúciós csatornájukat is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák