Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia Lumia 620: Elsőként a Telenornál!

Kütyük

Nokia Lumia 620: Elsőként a Telenornál!

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor vette fel portfóliójába a legkedvezőbb árfekvésű, Windows Phone 8 alapú okostelefont, a Nokia Lumia 620-at.

Március 5-étől kapható a Telenornál a Nokia Lumia 620, amely fiatalos, kompakt kialakítása és kedvező ára miatt válhat a felhasználók kedvencévé. Az okostelefonok között szokatlan, cserélhető burkolatú készülék 3,8 hüvelykes kijelzője ClearBlack technológiával működik, belsejében két magos, 1 GHz-es processzor üzemel. A készülék számos, a Nokia Lumia 920 és a Nokia Lumia 820 okostelefonokból jól ismert tulajdonsággal rendelkezik, így például 5 megapixeles fő- és VGA előlapi kameráját ugyanolyan egyedülálló kameralencsével szerelték fel, mint magasabb kategóriatársait.

A Cinemagraph alkalmazással egyszerű animációkat adhatunk fényképeinkhez, míg a Smart Shoot több fotót felhasználva készíti el a tökéletes képet, miközben a felesleges tárgyakat is eltűnteti a fényképről.  A Nokia Lumia 620 hozzáférést biztosít a Nokia térképes és helymeghatározó szolgáltatásaihoz, azaz a Here Maps, a Here Drive, a Here Transport, valamint a különleges Here Citylens alkalmazásokhoz. Ez utóbbi applikáció a kamera keresőjét használva, az épületeken jelenít meg információt a környékről.

Nokia_lumia_620_02

A fiatalos készülék érkezése egy egyedülálló új applikáció premierjét is magával hozza. A Nokia, a Red Bull és a Telenor együttműködésének köszönhetően a kizárólag a Telenornál és elsőként a Nokia Lumia 620-as készülékeken érhető el az új World of Red Bull (WoRB) alkalmazás! A WoRB forradalmi képességeit a felhasználók az újonnan megvásárolt Nokia Lumia 620 dobozának felnyitása után azonnal elérhetik az előtelepített alkalmazás révén. A WoRB azonnali hozzáférést nyújt a Red Bull Világának legfrissebb híreihez, interjúkhoz, interaktív térképekhez, helyi rendezvényekhez és sportolókhoz, és egyetlen felhasználóbarát helyen fogja össze a Red Bull sportoldalak és érdekes extrém sportesemények összes mozgó- és állóképét.

 

A gondosan összeállított alkalmazásokon túl a Windows Phone Store-ból további applikációk tölthetők le a készülékre, így minden felhasználó saját igényeire formálhatja a Nokia Lumia 620 funkcióit. A Windows Phone Store nyitóoldalán a Telenor Válogatás a mobilszolgáltató friss ajánlásait és a leghasznosabbnak ítélt,ajánlott alkalmazásokat tartalmazza. A Microsoft és a Telenor új együttműködésének köszönhetően pedig a szolgáltató ügyfelei már mobilegyenlegük terhére is vásárolhatnak fizetős alkalmazásokat a jelenleg legdinamikusabban fejlődő alkalmazásboltból.

 

Nokia_lumia_620_03

A Nokia Lumia 620 kétéves hűség és kétéves tarifamegtartás mellett a korlátlan extra szolgáltatásokat nyújtó Smarttarifa 5 csomaggal akár 10 forintért megvásárolható a Telenornál. A Smarttarifa Extra csomagok pedig a Deezer Zene szolgáltatás 20 000 000 jogtiszta zeneszámát is elérhetővé teszik az előfizetők számára a Windows Phone 8 platformon, a Nokia Lumia 620-on is!

 

Specifikáció:

•             Operációs rendszer: Windows Phone 8

•             Kijelző: 3,8”, ClearBlack technológia

•             Processzor: 1 GHz, kétmagos

•             Memória: 8 GB – Memóriakártyával bővíthető

•             Kamera: hátsó: 5 MP, elülső: VGA

•             Akkumulátor: 1300 mAh



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés