Connect with us

Itthon is bemutatták a HTC One-t

SAM_0654

Kütyük

Itthon is bemutatták a HTC One-t

Egy belvárosi hotel üvegtetős termében vehettem végre kezembe a HTC csúcskészülékét, melynél jobbat Androidban már rég láttam.

Igazi csúcsragadozót mutatott be a HTC a One személyében, mely bár csak április elején fog megjelenni, a sajtó képviselői kedden délután már kézbe vehették.

SAM_0652

A készülék első fogásra hűvös, ami nem csoda, hiszen az egész háza konkrétan egy alumíniumtömbből készült, ami nem újdonság, hiszen a Nokia is készített már ilyen készüléket. A készülék nagy, de egyáltalán nem zavaróan. A készülék kijelzője 4.7 hüvelykes és elképesztően gyönyörű.

A full HD felbontás és a szinhű megjelenítés csak a hab a tortán, ugyanis a 469 ppi (pixelsűrűség) jelenleg a legdurvább, ennél jobb, és itt kiemelték, MA nincs a piacon. Az egyik újságírónál véletlenül volt egy Xperia Z, ami a Sony jelenlegi csúcsmodellje, de kijelzője elhalványult a One mellett.

SAM_0702

Amellett, hogy kiváló a hardvere a készüléknek, én azt vettem észre, hogy a szoftverekre is kiválóan ráfeküdt a gyártó. A fényképezés egyszerűen kiváló a 13 megapixeles kamerával, fotózhatunk, amit a végén a gép automatikusan összefűz nekünk a kiválasztott képekből, akár effektelve, de gyári zenével feltölthetünk a Zoe-ba.

SAM_0715

Kicsit Windows Phone is

A készüléken megtalálható volt a BlinkFeed, mely hasonló csempékkel bírt, mint a Windows Phone. Itt láthatjuk a friss híreket, történéseket,közösségi életünket is kiélhetjük rajta keresztül. Remélhetőleg a megjelenéskor már lesz rajta magyar tartalom is.

SAM_0582

Két hangszórója van a készüléknek, mint a Sony Ericsson W600-nak, ettől a hangzás erőteljes és nagyon sztereó. Mindemellett feszültség alatt van a jack kimenete is, vagyis hangosabban szól és külső hangszórókat is meg tud szólaltatni önerőből.

Tény, hogy a Beats Audio fejhallgató konkrétan lerepült a fejemről maximum hangerőnél, olyat rezonált.

SAM_0591

Ami nem tetszett, az a fekete és nagyon levegős menü. Mivel ez még nem a végleges OS rajta, reményeim szerint változtatni fognak rajta.

SAM_0654

A készülék tetején található bekapcsoló gomb nem csak arra szolgál, hogy ki- és bekapcsolju a One-t, hanem egyben infraport is. Ezen keresztül tudjuk majd irányítani minden olyan eszközünket, legyen az tévé, DVD vagy HiFi, amihez távirányító is jár.

SAM_0720

Arra a kérdésre, hogy mennyibe is fog kerülni a telefon, egyelőre egy 190 ezres árat határoztak meg, persze szolgáltatótól függetlenül. Várhatóan március végén, április elején jelenik meg. Magánvélemény, de kiváló darab lett ez a  készülék.

SAM_0644Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom