Connect with us

Hirdetés

technokrata

A T-Mobile teljesen hülyének néz mindenkit?

Kütyük

A T-Mobile teljesen hülyének néz mindenkit?

Örülünk, hogy legutóbbi cikkünkkel sikerült mind az Indexnek, mind a Magyar Telekomnak felhívni a figyelmét a mobilnettel kapcsolatos durva árukapcsolásra. Annak azonban kevésbé, hogy a Magyar Telekom Kommunikációs Igazgatósága egy reklámmal akarja kiszúrni olvasóink szemét.

Mindezek ellenére álljon hát itt az a durván reklámszagú levél, mellyel úgy gondolta a T-Mobile Kommunikációs Igazgatósága, hogy meggyőz majd minket és olvasóinkat arról, hogy igazából a szolgáltató jót akar és mi értünk szüntette meg a normális, opcionálisan vásárolható több gigás mobilnet csomagokat és tette azokat árukapcsolt szolgáltatássá a Mozaik csomagokban. Kérjük olvasóinkat, hogy ne felejtsék el a cikk végén megírni véleményüket a reakcióval kapcsolatban.

“A cikk szerint a szolgáltató weboldalán olvasható ajánlásnál nem egyértelmű, hogy a táblagéphez vagy notebookhoz ajánlott mobilinternetezési lehetőségek nem vehetők igénybe okostelefonhoz. Hasonló félreértések elkerülése végett ezt az említett csomagok részletes feltételeiben pontosítjuk a vállalati weboldalon.

Ugyanakkor a cikkíró figyelmét elkerülte, hogy az adatdíjcsomagok felsorolásánál http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas leagalul szerepel egy figyelemfelhívás a Mozaik (hang+adat) díjcsomag családra, amely akár 3GB adatforgalmazásra is lehetőséget ad.

 Szintén nem említi meg a cikk, hogy az említett csomagokat tartalmazó táblázat vonatkozó részében egyértelműen szerepel az az információ, mégpedig konkrét példákkal, hogy mire elegendő az adott adatmennyiség (10, 30, 100, 500 MB). A táblázat fejléce pontosan megadja, hogy szöveges e-mailről, átlagos weblapról, fotóról, videóról stb. van szó, és azt is jelzi, ezek esetében milyen átlagos mérettel lehet számolni.

A Go!NapiNet csomaggal azon ügyfelek igényeit elégítjük ki, akik szeretnék kipróbálni a mobilinternetezést havidíj nélkül, nekik biztosítjuk ezt az adatdíjcsomagot. A Go!Net M és L adatdíjcsomagot főleg az alkalmanként, ’ad-hoc’ netező ügyfeleknek ajánljuk. A nagyobb adatforgalmat igénylő és rendszeresen internetező ügyfelek a Mozaik családra válthatnak (hang+adat csomag), ahol jóval több adatra van lehetőség. A készülékes internetet egyébként leginkább hang+adat csomagokban veszik igénybe a felhasználók. 

A Mozaik felhasználóknak lehetőségük van nagyobb forgalmat tartalmazó (XS; XXL) díjcsomagot is választani, továbbá adatot is bővíthetnek limitbővítőkkel, ráadásul ez további 1GB adatmennyiséggel bővíthető. Részletes információk ezen az oldalon találhatók:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/net_roll_limitbovites

Természetesen tudjuk, hogy nagyon sokféle és folyamatosan változó, alakuló ügyféligény mutatkozik a piacon, ezeket a legnagyobb ügyfélbázissal és a legszélesebb szolgáltatási portfólióval rendelkező szolgáltatóként folyamatosan figyeljük, hogy a jövőben is mindig versenyképes ajánlatokat, minőségi megoldásokat tudjunk kialakítani és nyújtani ügyfeleinknek.

Ennek egyik legújabb példája, hogy a T-Mobile az okos eszközök, köztük a táblagépek gyors terjedésére reagálva, a növekvő felhasználói igények kielégítésére innovatív megoldást kínál, mégpedig a meglévő mobilinternet előfizetések mellé (így többek között a Mozaik L, XL, XXL, díjcsomagokhoz is) igényelhető DuoNet SIM opciót. Erre a cikk utolsó előtti bekezdésében olvasható, a nagyképernyős – azaz tabletes, laptopos – mobilinternetezést érintő megjegyzések kapcsán hívjuk fel a figyelmet.

A DuoNet új, kényelmes és egyszerűlehetőség a kis- és nagyképernyős mobilinternet (pl. okostelefon és táblagép) párhuzamos használatára. A DuoNet SIM kártyával a felhasználó két eszköz között oszthatja meg adatforgalmát, így a mobilinternetet második készülékén is használhatja, legyen az táblagép, notebook vagy mobil és wifi router. Így nem kell állandóan wifi hotspotot indítania okostelefonján, és nem kell új előfizetést vásárolnia, ha notebookján vagy táblagépén is szeretne internetezni. Részletes információk ezen az oldalon találhatók:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/duonet



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés