Connect with us

Egyre több vírus készül Androidra

android-virus-1

Kütyük

Egyre több vírus készül Androidra

A Trend Micro fokozza a mobilfelhasználók adatvédelmét.

A Trend Micro, a fogyasztói digitális információs biztonság terén globális vezető, a rosszindulatú és nagy kockázatú Android™ alkalmazások 185%-os növekedését várja 2013-ban. A mobiltelefonos fenyegetések növekedése miatt a Trend Micro arra összpontosít, hogy újra képessé tegye a fogyasztókat adataik felelős védelmére.

A mobilalkalmazások és operációs rendszerek forgalmazóinak még hosszú utat kell megtenniük, ha meg akarják a fogyasztókat győzni arról, hogy adataikat gondosan és titkosan kezelik. A Trend Micro 2012. Mobil fenyegetés és biztonsági felmérése alapján a vállalat megjósolta, hogy nemcsak 185%-os növekedés várható a rosszindulatú kártevő szoftverek terén, hanem a reklámprogramok és adatlopók a rosszindulatú alkalmazások 2. és 3. legelterjedtebb fajtájává válnak. Az agresszív reklámprogramok elterjedtsége három fő gondot vet fel: a megtévesztő szöveges üzeneteket, a felhasználók bosszantását, illetve az adatszivárgást, ami a fogyasztói adatvédelmet veszélyezteti.

trendmicro

Az operációs rendszerek forgalmazóinál fennálló biztonsági űrök, illetve a rosszindulatú adatlopási alkalmazások növekedése miatt szükség van a mobilbiztonságra, hogy a fogyasztók biztonságban éljék digitális életüket. A fogyasztói igények kielégítése érdekében a Trend Micro ma elindítja a Trend Micro™ Mobile Security for Android™ következő verzióját. Mindez az adatvédelmet egy magasabb szintre emeli azáltal, hogy egyszerre tartalmazza az ágazatvezető vírusirtó védelmet, a személyes adatokat gyűjtő alkalmazások azonosításával az adatlopás felderítését, az adathalászat elleni védelmet, a Facebook™ profilok adatvédelmi pásztázását, és a felhasználóknak szóló tanácsadást.

Független vizsgálati laboratóriumok igazolják, hogy a Trend Micro kiváló minőségű mobil fogyasztói termékeket hoz létre. Az AV-test.org nemrég tesztelte az Android mobilbiztonsági alkalmazásokat. A Trend Micro Mobile Security az első három megoldás között foglalt helyet és a felderítési eredmények szempontjából is jóval átlagon felül teljesített. A felderítési arányon túl a konstrukció is minden mobilbiztonsági alkalmazás kritikus eleme, különösen azok esetében, melyeket a fogyasztók adatvédelmi támogatására terveztek. A Trend Micro Mobile Security 6 pontból 6-ot ért el a használhatósági teszten, a könnyű használat terén pedig az első helyen áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő