Connect with us

Samsung KNOX: Mobil eszközök vállalati környezetben

img_knox_03

Kütyük

Samsung KNOX: Mobil eszközök vállalati környezetben

A Samsung KNOX egy átfogó mobil megoldás munkavégzéshez és a szórakozáshoz egyaránt.

A Samsung Electronics KNOX néven olyan teljes körű biztonsági megoldással lép piacra, amely a legfrissebb BYOD (Bring Your Own Device – hozd a saját eszközöd) trendekkel járó biztonsági problémákra nyújt megoldást, így ennek köszönhetően a dolgozók saját készülékei alacsonyabb biztonsági kockázattal használhatóak munkavégzésre a vállalati informatikai rendszerben.

A KNOX egyesíti magában az NSA (National Security Agency – Nemzeti Biztonsági Szolgálat) által kifejlesztett Security Enhanced (SE – fokozott biztonságú) Android platformot, valamint a hardveren és az Android keretrendszeren is megjelenő integritásmenedzsment szolgáltatásokat. A KNOX különválasztja a mobil eszközök üzleti- és magáncélú felhasználását. Ezt a szétválasztást az SE Android és a fájlrendszer-szintű kódolás is elősegíti, amelyek védelmet jelentenek az üzleti adatok és alkalmazások számára az adatszivárgás, a vírusok és a rosszindulatú programok támadása ellen. Az egyszerűsített és a leggyakoribb vállalati infrastruktúrákkal – mint például az MDM, a VPN és a Directory Services – kompatibilis KNOX egyszerű kezelhetőséget és megfelelő biztonságot kínál azon vállalati IT osztályok számára, amelyek saját Bring Your Own Device (BYOD – hozd a saját eszközöd) stratégiájukat szeretnék megvalósítani és fenntartani.

img_knox_01

A főoldalon lévő ikonról könnyen elérhető KNOX alkalmazásban a  vállalati biztonsági követelményeknek megfelelő, ellenőrzött alkalmazások futatthatók és műveletek végezhetők el, köztük az e-mailezés, a böngészés, a telefonkönyv, a különféle naptárak, a fájlmegosztás, a CRM és az üzleti intelligencia alkalmazások. A KNOX lehetővé teszi a meglévő Android ökorendszer-alkalmazások számára, hogy automatikusan beépüljenek a vállalati rendszerekbe, és hitelesített védelmet biztosít az alkalmazás forráskódjának bármilyen szintű megváltoztatása nélkül. A KNOX mentesíti az alkalmazásfejlesztőket az alól, hogy egyedi üzleti megoldásokat kelljen fejleszteniük, például FIPS-minősített VPN-t, készülékfüggő titkosítást, Enterprise Single Sign On-t (SSO – egypontos bejelentkezési megoldás), Active Directory támogatást és Smart Card-alapú többtényezős hitelesítést.

img_knox_04

A KNOX a Samsung üzleti megoldása, amely kompatibilis a Samsung For Enterprise (SAFE – Samsung üzleti megoldások) programmal. További információk a SAFE programmal kapcsolatosan itt találhatók.

A KNOX kereskedelmi forgalomban Magyarországon várhatóan 2013 harmadik negyedévétől lesz elérhető egyes Samsung GALAXY készülékeken.

További információk: http://www.samsung.com/global/business/mobile/samsungknox/Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő