Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már nem annyira jó az iPhone

Kütyük

Már nem annyira jó az iPhone

Az Androidos készülékek megelőzték az iPhone-t a vevőelégedettségi felmérésben.

Meglepő eredménnyel zárult a legújabb vevőelégedettség felmérés az USA-ban és az Egyesült Királyságban. A  OnDevice Research kutatása szerint az  USA területén eddig messze vezető iPhone visszacsúszott a nem túl rangos 5. helyre. A 4. helyen végzett a Samsung Galaxy Note 2, a harmadikon a nálunk nem kapható HTC Rezound 4G, a 2. helyre a Motorola Droid RAZR M futott be.

ondevice-research-us

A dobogó legfelső fokát nagy meglepetésre a Motorola ATRIX HD kapta, mellyel az amerikai gyártó hosszú idő után ért el újra a csúcsra, miután a 2000-es évek végén teljesen elvesztették a fonalat. Szerencsére manapság a nagy múltú vállalat jövője biztonságban van, hiszen 2011-ben a Google felvásárolta a mobil divíziót, így van pénz a fejlesztésre, amely már meg is látszik az eredményeken.

ondevice-research-uk

Az Egyesült Királyságban már nem ennyire rossz a helyzet az Apple számára, itt a 2. helyet szerezték meg, előttük pedig a HTC One X végzett. Az ötödik helyre a Galaxy S3 futott be, melyet kistestvére a Galaxy S3 mini és “nagy testvére” a Galaxy Note 2 előzött meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés