Connect with us

technokrata

Októberben jöhet a megújult iPad 5

giant_iphone_640

Kütyük

Októberben jöhet a megújult iPad 5

Jön a 128 GB-os iPad, miközben állítólag az iPhone+ -on is dolgoznak.

Friss pletykák kaptak szárnyra az Apple irányából, melynek, bár mindig van valóságalapja, utólag kiderül, hogy leginkább csak egy szép nagy kacsa volt. Ami biztos, hogy idén megint jönt egy új iPad és megint jön egy új iPhone. Talán az iPad Mini is megújul és végre kap egy helyre kis Retina Display-t. Persze az új termékekkel kapcsolatban mindenki a sötétben tapogatózik, hallottunk már iPhone phabletről és két, különböző tudású és árujú iPhone-ról is. Hogy ezekből mi igaz és mi nem, azt sajnos a premierek végéig nem lehetünk biztosak.

ipad-5-march

Most éppen az iLounge szellőztetett meg némi friss pletykát a készülő termékekről. A portál számos, egymástól független forrásoktól értesült, hogy idén lesz iPad 5 bemutató, mint ahogy iPhone 5S és a már előbb említett lapátméretű iPhone Math is. Az iPad 5 az iPad Mini-re fog hasonlítani, de kinézete némi frissítésen fog átesni. Az ötödik generációs iPad-nek például szinte már nem is lesz kerete két oldalt, emiatt azonban némileg csökkeni is fog a mérete a jelenlegi modellnél, nem beszélve arról, hogy sokkal vékonyabb és könnyebb is lesz. Az iPad 5-öt márciusban akarták bemutatni, de októberre csúszik a jelentések szerint. Eközben frissült az iPad SKU-ja, amiben már nem csak 16. 32 és 64 GB-os tabletről van szó, hanem 128 GB-osról is, vagyis az iOS 6.1 beta kód szerint már ezt a méretet is támogatja a mobil operációs rendszer.

giant_iphone_640

Az iPhone Math valódiságát azonban sokan megkérdőjelezik. Egyrészt a cég egyik szóvivője korábban azt mondta, hogy mindig csak egy új telefont mutatnak be, ami az éppen aktuális csúcstechnikát képviseli, másrészt elég valószínűtlenül hangzik az, hogy jön egy iPhone+ nevű okostelefon, melynek állítólag 4.7 hüvelykes kiejlzője lesz, és csak jövőre mutatják majd be. A cég eddigi üzletpolitikáját nézve annak se higgyen senki, hogy lesz egy olcsó iPhone is. Mondjuk Steve Jobs regnálása során se képzeltük azt, hogy valamikor is készül a 3.7-es kijelzőtől eltérő iPhone.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle