Connect with us

technokrata

A Super Bowl-on ismerheti meg a világ a BlackBerry 10-et

images

Dotkom

A Super Bowl-on ismerheti meg a világ a BlackBerry 10-et

A RIM a 47.-ik Super Bowl egyik reklámblokkjában fogja bemutatni legújabb okostelefonjukat és magát az operációs rendszert.

Mi az, amit minden amerikai néz? Melyik az a sportesemény, ahol végképp megéri a reklám elhelyezése? Naná, hogy a Super Bowl. Ami nekünk a foci VB döntő, az a tengerentúlon az évente megrendezett Super Bowl. A RIM pedig úgy döntött, hogy a mérkőzés szünetében levő reklámblokkban fogja megismertetni a világgal az új BlackBerry 10-et. Meg kell modnani, ügyes húzás ez a kanadai vállalattól, hiszen az Egyesült Államok egyik legnézettebb sporteseménye, a szünetben lejátszott reklámok is több tízmillió nézőhöz jutnak el, mely egyben az év legértékesebb reklámfelülete is. A RIM marketingvezetője, Frank Boulben elmondta, hogy „a BlackBerry-nek 30 millió rajongója van a közösségi oldalakon, nekik és az NFL rajongóknak pedig meg akarjuk mutatni, hogy mekkora ereje van a BlackBerry 10-nek.” Mi drukkolunk.

A 47. Super Bowl-t a New Orleans Saints stadionjában játsszák majd február harmadikán. Már minden reklámidőt értékesített a CBS, melyből egy-egy félperces sáv elérte a 4 millió dollárt is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle