Connect with us

technokrata

Exynos 5-ös processzort kapott a Galaxy S IV.

Samsung-Galaxy-S-logo-S

Dotkom

Exynos 5-ös processzort kapott a Galaxy S IV.

Az AnTuTu Benchmark buktatta le a Samsung legújabb csúcskészülékét, a negyedik generációs Galaxy S-t. Nyolc magos processzora bármihez elég lehet.

A Samsung javában készülhet a Mobile World Congress-re, és ha nem is ott fogja bemutatni a sikertelefonjának 2013-as verziót, abban bízhatunk, hogy még tavasszal meg fogunk ismerkedni vele. A legpontosabb információt jelenleg az AnTuTu Benchmarkból tudhatta meg a világ, ugyanis letesztelték vele a készüléket, az adatlapja pedig felmentődött a világhálóra. Az adatok szerint egy Samsung Exynos 5 Octa processzor található benne, 1.8 GHz-es órajellel, operációs rendszere pedig Android 4.2.1 Jelly Bean. Persze mindent fogadjunk kétkedve, mert bármi lehet.

image7-1

Az Exynos 5 Octa egy nyolcmagos szörnyszülött, melyben négy darab ARM Cortex A15-ös mag található, egyenként 1.8 GHz-es órajellel, melyek mellé négy darab Cprtex A7 mag-ot tettek 1.2 GHz-es órajellel. Egyszerre mindig csak négy mag aktív, értelemszerűen a kevésbé igényes applikációk esetén csak a négymagos, 1.2 GHz-es Cortex A7 megy, húzósabb programok esetén azonban átvált turbó módba a készülék és az A15 processzorok pörögnek fel a Galaxy SIV-ben. A GPU se semmi, ugyanis egy PowerVR SGX-544MP3 lapkát szereltek be a készülékbe, mely 533 MHz-es órajellel rendelkezik.

image7

A tények mögött pedig itt van egy sor találgatás is. A Galaxy SIV öthüvelykes Super AMOLED kijelzője 1080p-s felbontással rendelkezik, memóriája 2 GB, elsődleges kamerája 13, másodlagosa pedig 2 megapixelesre várható. Bejelentés, megjelenés, ár még képlékeny és bizonytalan.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle