Connect with us

technokrata

15 ezer BlackBerry 10 applikációval jelentkeztek eddig a RIM játékráa

Dotkom

15 ezer BlackBerry 10 applikációval jelentkeztek eddig a RIM játékráa

Minden fejlesztőt várnak a Research in Motion egy applikációkésztő játékra, ahol pénzt és PlayBook-ot is lehet nyerni.

Miközben minden BlackBerry-s tűkön ül azért, hogy végre megjelenjen a BB10 OS és vele együtt az új telefonok, természetesen gondoskodni is kell arról, hogy legyenek is rá írva applikációk, amiket a felhasználók letölthetnek majd az új platformra. Alec Saunders, a RIM fejlesztői kapcsolatokért felelős helyettes vezetője twitteres üzenetében azt írta, hogy az applikációk száma immár elérte a 15 ezret a Porthatonon, méghozzá 37 és fél óra alatt. ezt meg is köszönte a fejlesztőknek.

twitter portathon

A Porthaton a RIM olyan játéka, amiben applikációkkal lehet jelentkezni és 100 dollárt kapott az a fejlesztő, akinek sikerült elfogadtatnia az applikációját. Amelyik fejlesztő pedig legalább kettő, de maximum öt applikációt nyújtott be a RIM-nek és el is fogadták/fogadják, az egy BlackBerry PlayBook tabletet kap a fáradozásért cserébe, aki pedig még ennél is több munkát fektet a játékba, annak esélye van arra, hogy véletlenszerűen kapjon egy BlackBerry 10 Dev Alpha készüléket. Ami nagyon fontos, hogy a 15 ezer applikáció még csak beérkezett pályázat, még nem jelenti azt, hogy ennyit el is fogadtak.

blackberry-10-apps

A RIM célja az, hogy a nagy újrakezdésnél egy erős, és applikációkkal teli BlackBerry 10 OS-t tudjon bemutatni, ami felkelti az emberek figyelmét az újdonság iránt, nem mellesleg a Windows Phone ellenfele lehet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom