Connect with us

technokrata

Most akkor lesz Facebook telefon vagy sem?

facebook-phone-2

Dotkom

Most akkor lesz Facebook telefon vagy sem?

Holnap valamire készül a Facebook Palo Alto-ban, ugyanis még a múlt héten meghívókat küldött egy január 15-i rendezvényére.

A Facebook holnap sajtótájékoztatót tart, de a téma nincs megemlítve, csupán annyi, hogy „Gyertek és nézzétek meg, hogy mit építettünk”. Ez jelenthet valami online akármit is, de mi leginkább egy Facebook telefonra gyanakszunk. A gyanú egyáltalán nem megalapozatlan, a Facebook szolgáltatásai az elmúlt hónapokban jelentős változásokon estek át, a szokásos applikáció mellett megjelent a Poke és a Messenger is hangos üzenetküldésre is alkalmassá lett téve. Az Instagram mellett a Facebook állítólag meg kívánja venni a WhatsUp-ot is, hogy megállapodtak-e vagy sem, még nem tudni. A Facebook Kanadában VoIP telefonszolgáltatást is tesztel, a piaci értesülések szerint pedig a HTC egyik készüléke, a még be sem jelentett Opera_UL pedig állítólag a Facebook Phone lesz.

fb-jan-2013-invite

Zuckerberg tagad

Vagy titkol, ugyanis még szeptemberben jelezte, hogy nem lesz semmilyen sajátmárkás okostelefon, így a Google és az Apple is megnyugodhat. De mindeközben számos olyan korábbi Apple mérnök igazolt át a Facebookhoz, akiknek a munkaterületük épp az iPad vagy az iPhone volt. Így persze felvetül az a kérdés, hogy vajon androidos lesz-e a készülék vagy esetleg egy önálló mobil operációs rendszerrel jelentkezik a Facebook? Sok kérdés nyitott még, de csak holnapig.

facebook-phone-2Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle