Connect with us

technokrata

Pénztárcabarát phablet lett a Kogan Agora

Kütyük

Pénztárcabarát phablet lett a Kogan Agora

Az Egyesült Államokban 149 dollárért, az Unión belüli Egyesült Királyságban pedig 119 fontért juthatunk hozzá az óriástelefonhoz.

Nem titok, hogy a méretháborúnál csak egy keményebb van az okostelefonok piacán, ez pedig az árháború. A minőségbe most ne menjünk bele, mert lehet kapni jó telefont 50 ezer forintért is, miközben egy kétszázezres készülék szimplán a név miatt túl van értékelve. A Kogan Agora például egy nem rossz telefon, pláne ha figyelembe vesszük, hogy az EU-n belüli ára is barátságos, mindössze 119 fontba kerül (43 ezer forint). Ezért ne várjunk hiper-szuper okostelefont, de némi megalkuvással egész boldogok lehetünk egy ilyen készülékkel.

Kogan Agora

Az öthüvelykes kijelző 800×480 pixeles felbontású. Ezt illetve az applikációkat egy kétmagos, 1 GHz-es Cortex A9 szolgálja ki, memóriája 512 MB. Az öt megapixeles elsődleges fényképezője vakus és a szokásostól eltérően a hátlap közepére pozícionálták a készítők. Előlapi kamerája 0.3 megapixel, igazából szóra se érdemes (legalább van). A készüléken ennek megfelelően Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich fut, akkumulátora kereken 2000 mAh-es. A Kogan Agora dual-SIM-es okostelefon, tárhelye alapból 4 GB-os, ami valljuk be, piszok kevés. Hogy ezt orvosolni lehessen, az Agora 32 GB-os méretig támogatja a microSD kártyát. A készülék erősen a középmezőny legaljára lett lőve, nem egy erős darab, viszont ára sincs százezres nagyságrendben. Indiában és Kínában valószínűleg imádni fogják. A készülék már előrendelhető a Kogan oldalán, február közepére ígérik a megjelenését.

 

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom