Connect with us

technokrata

Lapáttelefon a Huawei gondozásában

Huawei_AscendMate_2

Kütyük

Lapáttelefon a Huawei gondozásában

Kicsi a Galaxy Note II? Akkor csak ajánlani tudjuk a Huawei Ascend Mate-et, mely 6.1 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet, de csak 720p a felbontása.

A Huawei a Las Vegas-i Consumer Electronic Show (CES) keretében mutatta be az Ascend Mate nevű készüléket, amely 6,1 hüvelyk átmérőjű HD kijelzőjével jelenleg a világ legnagyobb okostelefonjának számít. Az Android 4.1 operációs rendszerrel működő Huawei Ascend Mate kiváló teljesítményéről négymagos, 1,5 GHz-es Hi-Silicon processzor és 4050 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Huawei_AscendMate_1

A készülék kijelzője az előlap felületének 73 százalékát foglalja el, amely a legmagasabb aránynak számít az iparágban. Az 1280×720 pixel felbontású, 6,1 colos HD IPS+ LCD kijelző rendkívül tiszta, éles és valósághű képet ad, különlegesen magas érzékenysége révén pedig akár kesztyűben is használható. Nagy mérete ellenére az Ascend Mate egy kézben is kényelmesen elfér, hiszen az ergonomikus és stílusos készülék legkeskenyebb pontján mindössze 6,5 milliméter. A Huawei saját Quick Power Control (QPC) és Automated Discontinuous Recepction (ADRX) energiahatékonysági technológiájának köszönhetően a készülék egy feltöltéssel akár két teljes napon keresztül is használható. Az Ascend Mate saját kategóriájában a legnagyobb töltési kapacitással rendelkezik, töltési ideje közel 30 százalékkal rövidebb az átlagosnál.

Huawei_AscendMate_2

A készülék magában foglal egy 8 megapixeles, autofókuszos HDR hátoldali kamerát, illetve egy 1 megapixeles HD előlapi kamerát is. A hangminőségről pedig duálmikrofonos zajcsökkentés, Dolby hangrendszer, valamint sztereó hangfelvétel gondoskodik. A Huawei Ascend Mate szoftverezettség tekintetében is számos újdonságot kínál: augmented reality navigációs alkalmazás, a szótárakhoz, a Wikipedia és a Google kereső oldalához gyors elérést biztosító olvasó és Wi-Fi környezetben a megszokottnál két-háromszor nagyobb feltöltési sebességet biztosító multimédia- és fájlmegosztó alkalmazás áll a felhasználók rendelkezésére. A Huawei Ascend Mate elsőként Kínában lesz elérhető crystal black és pure white színekben 2013 februárjától.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle