Connect with us

technokrata

A többiek kárára nő az Apple és a Google

smartphones

Dotkom

A többiek kárára nő az Apple és a Google

Pont annyival nőtt az androidosok és az iOS-esek tábora, amennyivel csökkent a Blackberry, a Windows Phone és a Symbian csapata.

A ComScore kiadta legújabb tanulmányát, mely az amerikai okostelefon eloszlást mutatja be az augusztustól novemberig terjedő időszakon. A Google és az Apple összesen 1.8%-ot erősödött, míg a RIM, a Microsoft és a Symbian csak vesztett. Az Android immár 53.7%-os részesedéssel rendelkezik az amerikai piacokon, őt követi az Apple iPhone-ja 35%-kal, míg a RIM 1%-ot vesztve 7.3%-on áll.

comscore-OS_nov

A Microsoft 0.6%-ot vesztett táborából három hónap alatt, a Symbian pedig 0.2-t. Persze itt még nincs Windows Phone 8, a Symbian tényleg haldoklik, a RIM pedig januárban húzza ki magát a csávából a BlackBerry 10 OS-sel.

comscore-MOB_nov

Ha az amerikai okostelefonok eloszlását nézzük, látjuk, hogy a Samsung az első helyen is tovább tudott erősödni, immár 26.9%-os a részesedése, az Apple viszont jobban belehúzott a második helyen és három hónap alatt 1.4%-kal növelte felhasználóinak a táborát. Az ötös fogat további három szereplője, az LG, a Motorola és a HTC, augusztusról novemberre csak rontani tudott a piaci részesedésén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp