Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows Phone Store válogatást indított elsőként a Telenor!

Kütyük

Windows Phone Store válogatást indított elsőként a Telenor!

Windows Phone Store válogatást indított elsőként a Telenor!

A Microsoft és a Telenor együttműködése révén a telekommunikációs vállalat 2012 decemberétől saját Windows Phone applikáció válogatást tesz elérhetővé a Microsoft mobilplatformjának alkalmazásboltja, a Windows Phone Store nyitóoldalán.

A Windows Phone egyre növekvő népszerűségét első sorban a gyarapodó felhasználói bázis mutatja. A jól átgondolt kezelőfelület, az innovatív platform alapvető szempontok, de a gyakorlott okostelefon felhasználók elvárják, hogy a telefonjukkal kompatibilis alkalmazások széles kínálatát érjék el. A Microsoft mobilplatformja az applikációk területén dinamikus fejlődést mutat, és a közelmúltban komoly mérföldkőhöz érkezett: a Windows Phone Store-ban (korábban Windows Marketplace) elérhető applikációk száma idén ősszel átlépte a 125 000-et. A virtuális alkalmazásbolt nyitóoldalán jellemzően a Microsoft ajánlásai, a legnépszerűbb alkalmazások érhetőek el. Ezek a gyűjtemények nagyban segítik a piactéren való eligazodást és kiemelt figyelmet kapnak, hiszen a felhasználók elsőként ezzel a felültettel találkoznak, amikor új mobilalkalmazást keresnek.

A Telenor Magyarországon elsőként hozott létre szolgáltatói app-válogatást a Windows Phone Store-ban. Az úttörő fejlesztésnek köszönhetően a Telenor Windows Phone-os okostelefonnal rendelkező előfizetői a telekommunikációs cég alkalmazás-válogatásával közvetlenül az alkalmazásbolt nyitóképernyőjén találkozhatnak. A Telenor tervei szerint saját fejlesztésű alkalmazásait és szezonálisan érdekes applikáció-gyűjteményét kínálja a látogatóknak a kiemelt felületen. Ezen kívül a Windows Phone Store Telenor válogatás lesz az elsődleges bemutatkozási lehetőség a Telenor Fejlesztői Partnerprogramban résztvevő alkalmazásfejlesztő cégek munkái számára.

windows-phone-8-start-screens

„A Telenor Magyarország a nyílt innováció mellett tette le voksát, hisz abban, hogy a legjobb partnerekkel együtt dolgozva tudja azokat a szolgáltatásokat létrehozni, amely mind a felhasználók, mind piac számára is innovációt jelent. Ennek szellemében születtet meg a Microsofttal kötött megállapodás, amelynek eredménye a Windows Phone Store Telenor válogatás. Az elmúlt évben több hasonlóan sikeres együttműködés révén rövid időn belül olyan sikeres és innovatív megoldásokat tudunk szállítani előfizetőink számára, mint a Deezer Zene szolgáltatás, a Teletéka vagy a MaterCard Mobile.” – mondta Takács Zoltán, a Telenor termék és innovációs igazgatója és kiemelte: „A jövőben folyamatosan újabb és újabb, partnerekkel közösen kialakított szolgáltatássokkal kívánunk az ügyfeleink kedvében járni, hiszen célunk határozott: hogy a Telenor ügyfelek kapják a legtöbbet és legjobbat a piacon a mobilszolgáltatójuktól.”

A Telenor az októberben megrendezett Android vs Windows Phone workshopon már nyitott a Windows Phone platform felé.  Az eseményen a szolgáltató bejelentette: a Telenor fejlesztők jelentkezését várja az app@telenor.hu címen. A jelentkezők és alkalmazásaik egyebek mellett megjelenési lehetőséget kapnak a szolgáltató kiemelt virtuális polcain: a jelenleg már elérhető Windows Phone Store Telenor válogatásban, valamint a közeljövőben induló Google Play Telenor polcon is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés