Connect with us

technokrata

Vedd fel és oszd meg egyből YouTube-on!

youtubecapture

Dotkom

Vedd fel és oszd meg egyből YouTube-on!

A hangzatos szlogen ellenére nem kell megint valami új terméket venni. Elég csak letölteni a Google új applikációját az AppStore-ból.

A Google-t nem tudni, hogy mi lelte, ugyanis amióta kikerült az iOS 6-ból, azóta sorra ontja az applikációkat az Apple mobil operációs rendszerére (és ami a legviccesebb, hogy jobbak lettek, mint voltak). A Gmail újragondolása, a YouTube és a Google Maps applikációk után itt egy újdonság, mely kifejezetten a videobloggereknek (vloggerek) ajánlott. A program lényege, hogy a vele rögzített videókat egyből megoszthatjuk a YouTube-on.

youtubecaptureAz app automatikusan felajánlja a színkorrekciót és a kép stabilizátort is, a feltöltött videókat pedig egyből megoszthatjuk Facebook-on, Google + -on és Twitteren is. Azt is beállíthatjuk, hogy egyből kezdje el a filmfelvételt, ha fekvőmódba kerül a telefon. Persze nem kell feltétlenül ezzel az applikációval rögzíteni a videót, a más programokkal felvett jeleneteket is megoszthatjuk rajta keresztül. Sajnos mint ahogy megszoktuk, iPad-re még nem adják ki, egyelőre csak iPod-ra és iPhone-ra érhető el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő