Connect with us

technokrata

Vedd fel és oszd meg egyből YouTube-on!

youtubecapture

Dotkom

Vedd fel és oszd meg egyből YouTube-on!

A hangzatos szlogen ellenére nem kell megint valami új terméket venni. Elég csak letölteni a Google új applikációját az AppStore-ból.

A Google-t nem tudni, hogy mi lelte, ugyanis amióta kikerült az iOS 6-ból, azóta sorra ontja az applikációkat az Apple mobil operációs rendszerére (és ami a legviccesebb, hogy jobbak lettek, mint voltak). A Gmail újragondolása, a YouTube és a Google Maps applikációk után itt egy újdonság, mely kifejezetten a videobloggereknek (vloggerek) ajánlott. A program lényege, hogy a vele rögzített videókat egyből megoszthatjuk a YouTube-on.

youtubecaptureAz app automatikusan felajánlja a színkorrekciót és a kép stabilizátort is, a feltöltött videókat pedig egyből megoszthatjuk Facebook-on, Google + -on és Twitteren is. Azt is beállíthatjuk, hogy egyből kezdje el a filmfelvételt, ha fekvőmódba kerül a telefon. Persze nem kell feltétlenül ezzel az applikációval rögzíteni a videót, a más programokkal felvett jeleneteket is megoszthatjuk rajta keresztül. Sajnos mint ahogy megszoktuk, iPad-re még nem adják ki, egyelőre csak iPod-ra és iPhone-ra érhető el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek