Connect with us

technokrata

Így fog kinézni a BlackBerry 10 OS

blackberry-10-save-rim

Kütyük

Így fog kinézni a BlackBerry 10 OS

Nagyon tetszetős lett az új kezelőfelület, ráadásul hangasszisztenssel is rendelkezik az új RIM mobil operációs rendszer.

Másfél hónap múlva, január 30-án mutatja be a RIM a legújabb operációs rendszerét, a BlacBerry 10-et és a hozzáillő új modelleket is. Eddig már láttunk pár dolgot, így tudni lehet, hogy a BlackBerry L-Series első tagja milyen is lesz, mint ahogy pár dolgot már elárultak a BlackBerry Jam-en is a készítők. Viszont a User Interface-ről, vagyis a kezelőfelületről eddig konkrét látványképünk még nem volt. Idáig.

bb10-homescreen

Az új kezelőfelületet a letisztultság és az elegancia jellemzi, persze ez ízlés dolga. Ami mindenképpen megemlítendő, az a „BlackBerry Hub”, mely egy minden-az-egyben üzenetküldő központ, aminek szerves részét képezi egy hangalapú asszisztens is, melyet leginkább az iOS-ből már ismert Siri-hez tudnánk hasonlítani. A BlackBerry applikációkon kívül megismerkedhetünk a Facebook, a Twitter, a LinkedIn és a Foursquare ikonjaival is, melyek nem nagy meglepetésre hasonlítanak az iOS-es és az androidos verziókhoz. A gyorsbeállító menü is kiválóan sikeredett, minden egy gombnyomásra ki/bekapcsolható, mint ahogy azt már az újabb Androidoknál már megszokhattuk.

bb10-siri-cloneSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő