Connect with us

technokrata

Így fog kinézni a BlackBerry 10 OS

blackberry-10-save-rim

Kütyük

Így fog kinézni a BlackBerry 10 OS

Nagyon tetszetős lett az új kezelőfelület, ráadásul hangasszisztenssel is rendelkezik az új RIM mobil operációs rendszer.

Másfél hónap múlva, január 30-án mutatja be a RIM a legújabb operációs rendszerét, a BlacBerry 10-et és a hozzáillő új modelleket is. Eddig már láttunk pár dolgot, így tudni lehet, hogy a BlackBerry L-Series első tagja milyen is lesz, mint ahogy pár dolgot már elárultak a BlackBerry Jam-en is a készítők. Viszont a User Interface-ről, vagyis a kezelőfelületről eddig konkrét látványképünk még nem volt. Idáig.

bb10-homescreen

Az új kezelőfelületet a letisztultság és az elegancia jellemzi, persze ez ízlés dolga. Ami mindenképpen megemlítendő, az a „BlackBerry Hub”, mely egy minden-az-egyben üzenetküldő központ, aminek szerves részét képezi egy hangalapú asszisztens is, melyet leginkább az iOS-ből már ismert Siri-hez tudnánk hasonlítani. A BlackBerry applikációkon kívül megismerkedhetünk a Facebook, a Twitter, a LinkedIn és a Foursquare ikonjaival is, melyek nem nagy meglepetésre hasonlítanak az iOS-es és az androidos verziókhoz. A gyorsbeállító menü is kiválóan sikeredett, minden egy gombnyomásra ki/bekapcsolható, mint ahogy azt már az újabb Androidoknál már megszokhattuk.

bb10-siri-cloneSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek