Connect with us

technokrata

Az Ikea új applikációjával gyerekjáték a vásárlás

ikea

Dotkom

Az Ikea új applikációjával gyerekjáték a vásárlás

Ettől még lehetetlen úgy végigmenni az üzleten, hogy ne vegyünk meg minden mást a kiszemelten kívül.

A magyar és cseh IKEA elindította új, vásárlást segítő mobilalkalmazását iPhone és Androidos okostelefonokra. Az új „Mobile Love Store” alkalmazás célja a vásárlási élmény fokozása. A látogatók már az IKEA áruházba való látogatás előtt, de közben is olyan hasznos funkciókat érhetnek el mobilkészülékeik segítségével, mint a termékkereső, a raktárkészlet-ellenőrzés, a bevásárlólista létrehozása, sőt, a vásárlók akár az áruházak térképét is megtekinthetik.

ikea app

Az alkalmazással minden IKEA-látogató vásárlást segítő eszközként használhatja mobiltelefonját. A „Mobile Love Store” lehetővé teszi, hogy a vevők értesüljenek a legfrissebb kampányokról és ajánlatokról, böngésszenek az IKEA-termékek között, részletes termékleírásokat olvassanak, ellenőrizzék a termékek elérhetőségét, bevásárlólistákat hozzanak létre, megkeressék a termékek elérési helyét az Önkiszolgáló raktárban, a Google maps segítségével rátaláljanak a legközelebbi IKEA áruházra, és letöltsék az egyes áruházak belső térképeit.Az új alkalmazás nem azonos az IKEA-katalógus alkalmazással, amely 2012 augusztusa óta elérhető. Ez egy nagyszerű funkciókkal és értékes információkkal teli applikáció, mellyel tovább fokozható a vásárlás élménye az IKEA áruházakban. Az IKEA-katalógus alkalmazással a vásárlók a katalógus digitális verzióját tölthetik le és tekinthetik meg mobiltelefonjaikon.

ikea app2

A „Mobile Love Store” iPhone-ra az App store-ból, és Androidos telefonra a Google Playből tölthető le ingyenesen.

Interaktív 2013-as IKEA-katalógus és mobiltelefonra fejlesztett weboldal

Idén az IKEA új, digitális tartalommal bővített 2013-as katalógussal is jelentkezett, tele jobbnál jobb lakberendezési ötlettel. Ha az okostelefonodat egy telefon szimbólummal jelölt oldalpár fölé tartod, extra tartalmakat jeleníthetsz meg – többek között filmeket és 3D-s modelleket. Ezek a tartalmak az IKEA applikáció segítségével, vagy közvetlenül a www.IKEA.hu weboldalról érhetők el. Androidos okostelefonra és táblagépre a Google Playből, IOS-re az iTunes-ból ingyenesen töltheted le a szükséges alkalmazást.

Az IKEA weboldalának egyszerűsített, mobiltelefonra fejlesztett verziója (Safariból vagy Google-ből indítva) itt található: http://m.ikea.com/hu/hu.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő