Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Skype telefon begyűrűzött Angliába

Dotkom

A Skype telefon begyűrűzött Angliába

1400 árusítóhelyen vehetünk a szigetországban egyenlegfeltöltő kártyát. 10 fontért akár 10 órányi beszélgetést is lebonyolíthatunk.

Két kártya képében a brit piacon is megjelent a Skype telefonkártya, a kisebbik 10 fontba (3600 forint), a nagyobbik pedig 20 fontba (7200 forint) kerül, vagyis innentől nincs szükség bankkártyás fizetésre, ha Skype-on keresztül akarunk telefonálni, elég leslattyogni valamelyik viszonteladóhoz (Asda, Currys, PC World, Sainsburys vagy WHSmith) és venni egy feltöltőkártyát. És mit ad az előfizetés?

– Skype-on keresztül bárkit felhívhatunk világszerte, nagyon alacsony percdíjért, emellett olcsón SMS-ezhetünk is.
– A prémium előfizetés tartalmazza a többrésztvevős Skype videókonferenciákat, egy országot bármennyiszer hívhatunk és bárhol legyünk, biztos, hogy találunk egyet az egymillió Skype WiFi hotspot-ból.

Ha európai számokat akarunk elérni, akkor havi 5 fontért tehetjük ezt meg, ha világszintű elérést akarunk, akkor 8.50 fontért tehetjük meg ezt havonta, de utóbbiból Kína kimaradt. Ha a távol-keleti országot is el akarjuk érni, akkor a havidí 13.50 font. Tehát ha valaki magyarként kint dolgozik, érdemes beszereznie egy Skype kártyát, ugyanis nagyon olcsón haza tud telefonálni a nap bármely szakában. Bővebb információ itt található.

Az évvégéig még több országban számíthatunk arra, hogy a Microsoft bevezeti a prepaid kártyákat, talán nálunk is elindul valami pozitív lépés, ha már van magyar Microsoft Store.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés