Connect with us

technokrata

Az Alcatel az új beugró a Windows Phone klubban

alcatelwp

Kütyük

Az Alcatel az új beugró a Windows Phone klubban

A nagy visszatérő Alcatel lehet az új fiú a redmondi klubban WP7.8-as készülékével.

Egy orosz portálon bukkant fel az Alcatel egyik tesztkészüléke, melyen a Microsoft mobil operációs rendszere, a Windows Phone 7.8 fut. A telefon alsó-középkategóriás készülék, hardverben egy belépőszintű androidos készüléknek felelne meg, de a Windows Phone-nak ez is bőven elég. Igaz, nem is bővíthető, mert csak a Windows Phone 8-tól kezdődik majd a microSD uralma a Microsoftnál.

Nos, a processzora egymagos, 1 GHz-es Qualcomm MSM7227A, ehhez 512 MB RAM társul és 4 GB tárhely. További specifikációi közé tartozik az 4 collos kijelző, az 5 megapixeles hátlapi kamera, a VGA felbontású előlapi kamera (640×480) és az 1500 mAh-es akkumulátor.

A készülék kicsit vaskosabb a szokásosnál, majdnem 1.1 cm vastag, de laglább könnyebb felkapni az asztalról. A mintegy 9000 rubeles ára arra enged következtetni, hogy Oroszországban tutti befutónak számít (56 ezer forint). Megjelenése hamarosan várható, talán itthon is felkarolja majd valamelyik szolgáltató valami frenetikus, két éves hűségnyilatkozatos előfizetéssel egyetemben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák