Connect with us

technokrata

A Wizz Air PocketGuide alkalmazást kínál honlapján

pocketguide

Dotkom

A Wizz Air PocketGuide alkalmazást kínál honlapján

Tematikus, hangnavigált városnéző túrákkal fokozhatják az utazási élményt az okostelefonnal utazók.

A Wizz Air, Magyarország Keletet Nyugattal összekötő diszkont légitársasága bejelentette együttműködését a mobiltelefonos városnéző alkalmazásairól ismert PocketGuide-dal, így ügyfeleink újabb innovatív szolgáltatást vehetnek igénybe. A Wizz Air utasainak október 12-től a hangnavigált városnéző alkalmazásban világelső gyártónak PocketGuide alkalmazását kínálja fel honlapján.

A díjnyertes városnéző alkalmazás, a PocketGuide városnéző túrákat és csak a bennfentesek által ismert helyek felfedezésének élményét nyújtja a Wizz Air izgalmas úticéljait választóknak. A Wizz Air utasai utazásuk előtt letölthetik az alkalmazást mind iPone mind Android operációs rendszerrel működő okostelefonjukra, és élvezhetik a személyre szabott idegenvezetést anélkül, hogy ezért roaming díjat számolnának fel.

PocketGuide az egyetlen olyan alkalmazás, amely hang navigációval, a helyi érdekességeket kiemelve úgy vezet végig a városon, mint egy valódi idegenvezető. A túra alatt fotókat készíthetünk, kommentálhatjuk a látottakat és ezekből az élményekből egy kattintás után az alkalmazás egy 3D-s videót állít össze.  A túrákat komoly tapasztalattal rendelkező helyi idegenvezetők állították össze, így a Wizz Air utasai biztosak lehetnek abban, hogy a kihagyhatatlan látnivalók mellett a városok rejtett kincseit is felfedezhetik.

A PocketGuide alkalmazás ingyenes, a felhasználóknak csupán a tartalomért kell fizetniük. Egy túra 2,5 euróba kerül, a teljes városnéző csomag ára pedig csak 5 euró. Miután letöltötték a városnéző túrákat az alkalmazás offline módban működik, megkímélve a felhasználókat a roaming költségektől. Meghatározott ideig a Wizz Air utasai egy túrát ingyen élvezhetnek, és kiválaszthatnak egy tetszőleges városnéző túrát anélkül, hogy fizetnének érte. Az utasok a világ 85 úticéljához készült túrák széles választékából választhatnak. A Wizz Air túra ingyenes kipróbálásához az utasok ma regisztrálhatnak a wizzair.com honlapunkon.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle