Connect with us

technokrata

„Vágd zsebre a várost!”

aaa

Kütyük

„Vágd zsebre a várost!”

Megérkezett Budapestre a mobilkupon

Elindult Magyarország első mobilkupon-alkalmazása Budapest Urban Guide néven az Urban Guides Kft. startup cég fejlesztéseként. Az alkalmazás  „unlock the city’s treasures” szlogenjének megfelelve azontúl, hogy összegyűjti  a város legkedveltebb helyeit, többek között exkluzív kedvezményekkel és speciális ajánlatokkal is kedveskedik regisztrált felhasználóinak.

Nagyvárosi kalauz a ’la Budapest

A Colabs Center Startup Weekendjén eredetileg hobbiprojektként elindult koncepció a Jankovich Ilona nevével fémjelzett Brainpower tőkebefektetése után alakult vállalkozássá. A cég missziójának tekinti Budapest egyedi atmoszférájának és értékeinek kommunikálását a minél szélesebb külföldi célcsoport felé, amellett, hogy elsőként honosítja meg a hazai piacon az innovatív okosmobil-kupon megoldást.

 

A város legjobb helyei, kedvezményesen 

Egyre több hír szól a klasszikus közösségi vásárlásra épülő kuponoldalak amerikai üzleti modelljének problémáiról, de annál kevesebb szó esik itthon a mobilkupon-alkalmazások térnyeréséről. Utóbbi trendet felismerve indult el a magyar fejlesztésű alkalmazás, ugyanakkor nemzetközi társaihoz képest más megközelítéssel: míg az amerikai vállalkozások a klasszikus kuponoldalakhoz hasonlóan széles körből válogatják ki leendő ügyfeleiket, addig a Budapest Urban Guide lényegesen szűkebb körre céloz. Az Urban Guide a benne szereplő helyeket minőségi és exkluzív alapon választja ki urbánus fiatalok szavazataira alapozva. 

Ráadásul a helyek egy részén exkluzív kedvezményeket, ajánlatokat biztosít a regisztrált felhasználóknak. Az adott helyek tulajdonosai pedig az Urban Guide-on keresztül számos új és visszatérő vendégre számíthatnak köszönhetően az applikáció – amerikai zsargonnal élve – hyperlocal, vagyis közvetlen környezetre koncentráló marketing lehetőségeinek.

A startup cég még az idei év folyamán más nagyvárosokban is tervezi az app elindítását, többnyire franchise keretek között.

 

Hogyan lehet a kedvezményeket igénybe venni?

A kedvezményeket az alkalmazás felhasználói egy gombnyomással igénybe tudják venni, teljesen ingyenesen.

A Magyarországon díjmentesen letölthető alkalmazásban az adott hely profilján egyszerűen meg kell nyomniuk a „Felhasználom a kedvezményt” gombot és az ekkor megjelenő képernyőt kell megmutatniuk a hely alkalmazottainak. Így tehát nincs szükség elővásárlásra, nyomtatásra vagy arra, hogy összegyűljön a megfelelő számú vásárló.

 

Hogyan tudom letölteni az alkalmazást?

Az alkalmazás fejlesztői budapesti kommunikációs szakemberek, elsősorban a magyar felhasználók számára készítették azt nagy szeretettel, hogy egy zsebre vágható svájci bicskaként bármikor segítségükre lehessen Budapest felfedezésében.

 Így a hazai iPhone és Android tulajdonosok számára az alkalmazás magyarul természetesen ingyenesen érhető el a hazai App Store-ban és Google Play store-ban, az angol nyelvű „For Traveller’s Special Edition” fizetős változat pedig a külföldi App Store-okban és Google Playen.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle