Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar alkalmazáscsomag Samsung okostelefonokra és táblagépekre

Kütyük

Magyar alkalmazáscsomag Samsung okostelefonokra és táblagépekre

Kifejezetten a magyar piacra készült, a Samsung okostelefonokra és táblagépekre ingyenesen letölthető alkalmazáscsomaggal jelentkezik október közepén a dél-koreai vállalat; a Samsung App Mixben olyan applikációk lesznek elérhetők, mint az MTVA Médiatár, a VinCE borajánló vagy a Port.hu kiállítás-ajánló.

Noha a Samsung 2012 második negyedévétől a világ legnagyobb mobiltelefon-gyártójának számít, a vállalat számára fontos, hogy készülékei használóit lokálisan is megszólítsa. A cég androidos okostelefonjaira és táblagépeire ezért rövidesen exkluzív, magyar applikációkból álló alkalmazások is letölthetők lesznek. Október közepén 11 alkalmazás, év végéig pedig további négy, szintén ingyenes applikáció válik elérhetővé minden Android 2.3-as vagy frissebb rendszerrel felszerelt Samsung okostelefon és táblagép tulajdonosa számára. A letöltést segítő keretalkalmazás decembertől már előtelepítve érkezik az újonnan gyártott készülékeken. Az új applikációk közül a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Médiatára a közmédia aktuális és archív tartalmainak elérését egyaránt lehetővé teszi.

Kiállítás-kereső alkalmazást kínál a Port.hu: az okostelefonok tulajdonosai így országszerte 200-300 múzeum és galéria állandó és időszaki kiállításai, programjai közül választhatnak, számos szűrőt alkalmazva. A VinCe Bor felhasználói egyedi jellemzők alapján kereshetnek a borfajták között. A kiválasztott bort speciális adatlap ismerteti; a menüválasztékot pincekereső, boresemény-ajánló és étel-bor párosító funkciók is gazdagítják. A jelenleg 400 pince 600 borát tartalmazó adatbázis kéthavonta bővül minden, a magazinban tesztelt bor adatlapjával. A VinCe Gasztro több mint 200 recept közül a felhasználók hangulatához és az alkalomhoz illő ételt ajánlja, továbbá fesztiválajánlót és gasztrolexikont is tartalmaz. Különlegessége az intelligens bevásárlólista, amely egy menüsor esetén összesíti a különböző fogások alapanyag-igényét.

Hangalapú városnéző túrákat kínál belföldön és a világ 85 nagyvárosában a PocketGuide. Az alkalmazás összes magyarországi és egy szabadon választott külföldi túrája ingyenes lesz, de további túrák is vásárolhatók hozzá. A Kincs Gyermekmagazin applikáció a gyerekeknek és fiataloknak szóló programok között könnyíti meg az eligazodást, napi bontásban is. A folyamatosan frissülő, tematikus lista jelenleg 250 helyszínt, 200 különböző programot és 500 programidőpontot tartalmaz.

Fontos információkat nyújt az országos légszennyezettség-mérő és a budapesti illemhely-kereső, míg az összes fontosabb magyar divatüzlet adatait tartalmazó Fashion Issue hasznos tippeket ad a felhasználóknak. A Mesekönyvek alkalmazás rövid, interaktív könyvecskék formájában kínál ismert meséket, a Tudatos fotózás pedig a fényképezés iránt érdeklődőket vezeti be a fotózás világába. (MTI)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés