Connect with us

technokrata

Moziaréna – Filmkölcsönzés T-Home módra

Dotkom

Moziaréna – Filmkölcsönzés T-Home módra

A televízión kívül immár táblagépre és számítógépre is kölcsönözhetünk filmet a T-Home Interaktív TV Videotékából.

Elsőként a T-Home Interaktív TV (IPTV vagy Interaktív Sat TV) előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára elérhető a szolgáltatás. A Moziaréna portálon (www.moziarena.hu) történő díjmentes regisztrációt követően máris szabadon válogathatunk a legjobb mozifilmek között. Ha valamelyik film elnyerte tetszésünket, a számítógép Moziaréna felületén azonnal ki lehet kölcsönözni. A kölcsönzés díja utólag, a T-Home Interaktív TV szolgáltatásra vonatkozó havi, rendszeres számlában kerül kiszámlázásra. A Moziaréna szolgáltatás hamarosan nemcsak a Telekom, hanem bármely szolgáltató ügyfelei számára is elérhetővé válik.

A www.moziarena.hu oldalon lehetőség nyílik filmelőzetesek lejátszására, ingyenes és fizetős tartalmak kölcsönzésére. A kikölcsönzött tartalmak nemcsak számítógépről a böngészőben, hanem arra alkalmas hordozható mobileszközökön is megtekinthetők, lejátszhatók a Moziaréna okostelefon-alkalmazás segítségével.

A filmválasztást megkönnyítendő a teljes kínálat a Moziaréna okostelefon applikációból is áttekinthető: a felhasználók kereshetnek a filmek adataiban, megnézhetik a filmelőzeteseket és kedvencnek jelölhetik. A mobilalkalmazásokban csak a Moziaréna portálon keresztül kölcsönzött tartalmak lejátszása lehetséges. A szolgáltatás az internetkapcsolat típusától (wifi vagy mobil) függetlenül is működik. (Az alkalmazásban történő filmlejátszás legalább 0,6 Mbit/sec sávszélességű szélessávú internetkapcsolatot igényel, a Moziaréna alkalmazáshoz pedig minimum Android 3.0 vagy iOS 4.3 operációs rendszer szükséges. Moziaréna alkalmazás letöltése és használata adatforgalmat generál. Egy 90 perces film körülbelül 2 Gigabyte letöltési adatforgalommal jár. A mobilinterneten keresztüli használat csak belföldi mobilinternet-előfizetéssel, kizárólag belföldön valósulhat meg.)

Mint ismert, a tévénézők az Interaktív TV Videotéka használatával a hagyományos, lineáris műsorfolyamtól elszakadva választhatnak mozifilmeket, amelyek a kereskedelmi csatornákhoz képest akár fél évvel, és az ismert filmcsatornákhoz képest is legalább 2-3 hónappal korábban válnak elérhetővé az előfizetők számára – szinkronizáltan, kimagasló kép- és hangminőségben, jogtiszta módon. A szolgáltatásban jelenleg több mint 40 filmgyártó és -forgalmazó cég több száz filmje tekinthető meg.

Mindezzel kapcsolatban részletek, technikai és egyéb feltételek a www.t-home.hu és a www.moziarena.hu oldalakon található.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom