Connect with us

technokrata

Új AdMobile szolgáltatás az Adverticum AdServerében

Dotkom

Új AdMobile szolgáltatás az Adverticum AdServerében

Az Új Széchenyi Terv keretében az Adverticum közel nyolcmillió forint támogatással valósította meg a mobil felületekre szánt hirdetések mérését és kiszolgálását.

Az „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére” című, az Új Széchenyi Terv keretében kiírt pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően új szolgáltatással bővül a hazai fejlesztésű hirdetéskiszolgáló rendszer, az Adverticum AdServer. Az új fejlesztés, amely a 7.964.330 Ft pályázati támogatás segítségével valósulhatott meg, az AdMobile nevet kapta, s ezzel a megoldással a mobil felületekre is szinte ugyanolyan egyszerű hirdetéseket kiszolgálni és mérni, mint az az asztali- és hordozható számítógépeken már megszokott.

Senior businessman using smartphone

Napjainkban egyre többen interneteznek mobil eszközökről, így a mobil hirdetések egyre inkább előtérbe kerülnek, ha online reklámkampányról van szó. Az új platformok megjelenése új kihívásokat jelent a hirdetéskiszolgáló rendszerek számára is.

Az Új Széchényi terv keretében, az „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére” című pályázaton az Adverticum Zrt. 7.964.330 Ft vissza nem térítendő pályázati támogatásban részesült, amely révén megvalósult fejlesztéssel az Adverticum Adservere a hagyományos webes felületek mellett a mobil eszközökön is képes a hirdetések magas színvonalú menedzselésére.

„A fejlesztési célja az volt, hogy az új szolgáltatással az Adverticum AdServer a mobil platformok széles skálájával és azok szoftvereivel is kompatibilis legyen, és a telefonok, táblagépek böngészőjébe ugyanúgy képes legyen hirdetéseket kiszolgálni, mint az ugyanezekre telepített egyéb mobil alkalmazásokban. Fontos szempont volt továbbá, hogy az új típusú mobil felületeken az AdServer teljes funkcionalitását biztosítsuk ügyfeleink számára, de egy olyan megoldást is találjunk, ami a régebbi típusú készülékeken is lehetővé teszi a mobil hirdetések megjelenítését.” – mondta el Szutor Ferenc kereskedelmi vezető.

Az AdMobile nevű mobil hirdetéskiszolgáló szolgáltatás 2012. harmadik negyedévétől érhető el az Adverticum AdServerében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin