Connect with us

Megérkezett a Huawei Ascend P1

Ascend P1_a

Kütyük

Megérkezett a Huawei Ascend P1

És hozott magával egy belépőszintű táblagépet is.

A Huawei, tegnap itthon is bemutatta a vállalat egyik zászlóshajójának számító Huawei Ascend P1 okostelefonját, valamint népszerű táblagépcsaládjának egyik legújabb modelljét, a berlini IFA kiállításon nemrég debütált Huawei MediaPad 7 Lite készülékét.

Huawei Ascend P1

Az okostelefon mindössze 7,69 milliméter keskeny és egy kézzel is kényelmesen használható. A prémiumkategóriás készülék teljesítménye sem marad el a mai élvonal mögött: kétmagos, 1,5GHz-es TI OMAP 4460 Cortex-A9 processzor hajtja, amely a párhuzamosan futtatott, illetve a multimédiás alkalmazásokat is könnyedén kezeli.

A P1 4,3” képátlójú, 960×540 pixel felbontású Super AMOLED érintőképernyője kiváló minőségben jeleníti meg az álló- és mozgóképeket, amelyeket a 8 megapixeles BSI hátoldali kamerával készíthetünk el. A videók és játékok élvezetét pedig a Dolby Mobile 3.0 Plus hangtechnológia teszi még jobbá. A készülék kijelzőjének védelméről a Corning Gorilla Glass gondoskodik, így az zsebben vagy zsúfolt női táskában tartva sem sérül meg.

 

Huawei MediaPad 7 Lite

A táblagép tömegét tekintve könnyű, teljesítmény terén ugyanakkor erőteljes eszköz. 193x120x11 milliméteres méretéhez mindössze 380 grammos tömeg társul, míg a programok gyors futtatását 1 GB RAM-mal rendelkező, 1 GHz-es, egymagos processzor végzi. A készülék 8 GB tárhelyet biztosít a játékok, videók és fotók tárolására, amelyek a 17,78 centiméteres (7”), kapacitív WSVGA kijelzőn jelennek meg. A további tartalmak, például zenei albumok a micro SD memóriakártyán kaphatnak helyet, összesen 32 GB méretig. A szórakozásról hosszabb utazások közben sem kell lemondanunk, hiszen a 4.100 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor elegendő energiát biztosít egy hosszabb útra. A legfontosabb pillanatokat a MediaPad 7 Lite 3,2 megapixeles hátoldali kamerájával rögzíthetjük, míg az előlapi kamera a videotelefonálás formájában való kapcsolattartáshoz ideális. Az Android 4.0 operációs rendszerű tablet a wifi-kapcsolaton kívül támogatja a HDSPA-, az EDGE- és az UMTS-alapú internetkapcsolatot is, valamint a Bluetooth 3.0, Micro-USB 2.0 és HDMI szabványú csatlakozást.

A Huawei Ascend P1 2012. szeptember végétől kapható Magyarországon kártyafüggetlenül, míg a MediaPad 7 Lite várhatóan a negyedik negyedévben kerül forgalomba hazánkban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom