Connect with us

Lehet, hogy az állóképekkel is csalt a Nokia?

nokiaphotos650

Kütyük

Lehet, hogy az állóképekkel is csalt a Nokia?

Elképzelhető, hogy nem csak a kép stabilizátor esetében csalt a Nokia a Lumia 920-nál, hanem a fényképeknél sem azzal fotóztak.

A Nokia fél nap után kénytelen volt elismerni, hogy nem a Lumia 920 PureView lencséjével készítették a reklámfilmben az optikai stabilizátoros felvételeket. Most pedig egy blogger, Youssef Sarhan vetette fel, hogy az állóképek sem ezzel készültek, holott a Nokia állítja, hogy azzal fotózták a modellt éjjeli háttérben. Azzal magyarázza, hogy a háttérben álló lámba fényét lehetetlenség f/2-es rekesszel ilyen minőségben fotózni, ugyanis az ilyen buborék a lámpánál nagyjából akkor jöhet létre, ha f/22-es rekeszt használtak.

Állítását egy werkfotóval támasztja alá, melyen tökéletesen látszik, hogy az egyik stábtag (fotós?) nyakában egy fényképezőgép látszódik, illetve annak lencséje. A kép valószínűleg egy DSLR modellel készülhetett. Vajon tényleg manipulálta a Nokia a Lumia 920 képeit is vagy van rá valami értelmes magyarázat arra, amit a blogger kiszúrt?Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom