Connect with us

Okostelefont mutathat be az Amazon?

amazon-smartphone

Kütyük

Okostelefont mutathat be az Amazon?

Felröppent a hír, hogy több mindent is elővarázsolhat Jeff Bezos a zakója zsebéből. A könyvolvasók és a táblagépek után az Amazon betörhet az okostelefon piacára is?

Szeptember a bejelentések és bemutatók hónapja. Nem csak a berlini IFA-n történt kütyüdömping miatt, még csak nem is az új, Windwos Phone 8-as Nokia Lumiák miatt, hanem az Apple, a HTC és az Amazon miatt is. Lássuk csak: IFA kipipálva, Nokia World szintén, ma este az Amazon mutatja be az új line up-ját, hat nap múlva pedig az Apple rántja le a leplet az iPhone 5-ről. És akkor még nem is beszéltünk a HTC közelgő nagy sajtótájékoztatójáról.

Amazing Amazon
Teljesen friss pletyka, miszerint a feltúrbózott Kindle Fire és Fire 2 mellett az Amazon atyja, Jeff Bezos és csapata egy teljesen új fejlesztésű, sajátmárkás okostelefonnal is jelentkezni fog. A készülékről sokat nem tudni, de a források arra esküsznek, hogy Android-alapú készülékről van szó, melyen a negyedik generációs Ice Cream Sandwich variáns fog futni. Az is elképzelhető, hogy Nokia Maps is lesz benne, mivel nemrég az Amazon megvásárolta a felhasználási jogokat a finn gyártótól. Amit viszont több forrás is állít, hogy jelenleg még fejlesztés alatt áll a telefon, úgyhogy bemutató lesz, másnapi kiszállítás még nem. Lássuk, hogy mit is várunk a mai sajtóeseménytől:
– új Kindle Touck e-könyvolvasókat
– a jelenlegi Kindle Fire felturbózott változatát
– egy új Kindle Fire-t (ami igazából kettő, ugyanis állítólag lesz egy reklámokkal teletűzdelt variáns is a kispénzűeknek)
– Kindle phone-tSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom