Connect with us

technokrata

Világsiker a magyar fejlesztésű mobil idegenvezető alkalmazás

Dotkom

Világsiker a magyar fejlesztésű mobil idegenvezető alkalmazás

Már 85 országban elérhető a PocketGuide.

A turisták már az utazásuk előtt letölthetik az IOs és az android készülékeken futó alkalmazást, majd a megérkezésük után már roaming és internet kapcsolat nélkül élvezhetik a saját mobil idegenvezetőjüket. Minden városban több tematikus túra közül lehet választani, de az un. barangoló funkció is nagyon népszerű.  Ezt bizonyítja, hogy az elmúlt másfél évben már több mint 1,2 millió turista használta  a szolgáltatást, ami az egyre bővülő értékesítési csatornáknak is köszönhető.

A PocketGuide legfontosabb partnerei a mobilszolgáltatók, mobil készülék gyártó cégek, a légitársaságok, szobafoglalási portálok, szállodák és a turisztikai szervezetek. A magyar piacon a T-Mobile előfizetők már előre telepítve kapják meg a szolgáltatást a Samsung és a Sony-Ericcson készülékeken.

Magyarországon már a turisztikai szervezetek is felfedezték a szolgáltatás újszerűségében és a nemzetközi értékesítési csatornákban rejlő marketing és bevétel növelő lehetőségeket, a szolgáltatást Budapesten, Debrecenben, Tihanyban, Szentendrén, Sopronban és a Hortobágyon lehet használni, aminek a segítségével a turistát a telefonja a szolgáltatók ajtajába vezeti. A Pocket Guide továbbra is nyitott új Magyarországi helyszínek feltöltésére, a kínálat bővítésére. A cég keresi az együttműködési lehetőséget olyan településekkel, TDM szervezetekkel, akik korszerű és hatékony módon szeretnék kiaknázni a mobiltechnológiában a turizmus számára rejlő lehetőségeket. A Helyi és térségi turisztikai desztinációs menedzsment szervezetek fejlesztésére kiírt pályázat keretében a TDM szervezetek most nagyon kedvező feltételekkel tudják a PocketGuide szolgáltatásait bevezetni a saját településükön.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom