Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hat új okostelefonnal fog jelentkezni az Acer – Kína kezdi felfedezni az okostelefont

Dotkom

Hat új okostelefonnal fog jelentkezni az Acer – Kína kezdi felfedezni az okostelefont

A kínai gyártó 2013-ban hat új készülék piacra dobását tervezi, ebből egy Windows Phone lesz.

Öt az egyhez arányban gondolkodik az Acer, vagyis 2013-ban öt új androidos és egy Windows Phone-os készülék piacra dobását jelentette be a cég tegnap. A célállomások: Dél- Kelet Ázsia, Európa és Kína. Az Acer elnöke, Jim Wong egy interjúban elárulta, hogy fontos számukra az ázsiai piac és külön figyelmet szentelnek Indiának, Indonéziának, Thaiföldnek és Malajziának a jövőben. Wong azt is elárulta, hogy egyáltalán nem szándékoznak csúcsgépeket készíteni, pláne horribilis áron, inkább a belépőszintre és a középkategóriás készülékekre koncentrálnak.

Nem véletlen Wong lelkesedése a kínai piac iránt, ugyanis az ország óriási felvevőpiac is egyben. 2012 második negyedévében 25.6 millió okostelefon talált gazdára a kelet-ázsiai országban, amely mintegy a negyede a világon ez idő alatt értékesített készülékeknek. Ez azt jelenti, hogy Kínában a tavalyi év hasonló időszakához képest 199%-os a változás, ami világviszonylatban is egyedülálló. Globálisan ez a szám mindössze 47% volt.

Az Acer okostelefonjairól igazából semmit nem árult el a gyártó, csupán annyit, hogy a belépőszintűek MediaTek processzort fognak kapni, a középkategóriások pedig kétmagos Qualcomm processzort.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés