Connect with us

technokrata

Új Samsung telefonok a láthatáron

Kütyük

Új Samsung telefonok a láthatáron

Folytatja készülék dömpingjét a koreai gyártó, ezúttal két középkategóriás modellt terveznek piacra dobni.

Két új Samsung telefonról derültek ki adatok nemrégiben. A SAMMOBILE portál által megszerzett adatlapokon a Samsung Galay S2 Plus és a Galaxy Premier specifikációi láthatóak. Mindkét készülék a középkategória felső részén helyezkedik el, és a nagyméretű kijelző is közös bennük.

A Galaxy S2 Plus egy 4,3″-es VWGA felbontású Super AMOLED+ kijelzővel rendelkezik, mely mellé egy 1 GHz-es processzor társul. Az előlapi kamerája 8, míg a hátoldali 2 megapixeles. 16 vagy 32 GB-os kivetelben lesz megvásárolható, ám igény esetén microSD kártyával bővíthető. Android 4.0 fut rajta, ami remélhetőleg mihamarabb frissíthető lesz 4.1-re. Természetesen nem maradhat ki belőle a WiFi, az A-GPS és a 3.5 mm-es jack csatlakozó sem. Manapság már egyáltalán nem számít nagynak a beépített 1650 mAh-es akkumulátor, ezért minden valószínűség szerint ez is egy újabb “egy nap után a töltőre” típusú telefon lesz.

A második, hamarosan bemutatandó készülék neve Galaxy Premier, mely nagyon sok mindenben hasonlít a Galaxy S2 Plus névre keresztelt testvérére. A leglényegesebb különbség a 4,3″-es kijelző helyett belekerült 4,65″-es megjelenítő, mely HD felbontással rendelkezik. Ez utóbbi készülék már Jelly Bean-el a fedélzetén kerül a boltok polcaira.

Egyik telefon megjelenési idejéről sincs pontos információnk, ám vélhetően a közeljövőben lelepleződik mindkét újdonság.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom