Connect with us

technokrata

A Huawei az Ascend család két új tagját is bemutatta az IFA-n

Kütyük

A Huawei az Ascend család két új tagját is bemutatta az IFA-n

Két prémium- és középkategóriás készüléket mutattak be.

A Huawei  a Berlinben megrendezett IFA 2012 szakkiállításon mutatta be két legújabb okostelefonját. A prémiumkategóriás, nagy teljesítményű Huawei Ascend G600 elsősorban a technológia szerelmeseinek hasznos társ a szórakozásban és a hétköznapokban, míg a középkategóriában versenyző Huawei Ascend G330 a letisztult stílust, az intelligenciát és a kedvező árat egyesíti egyetlen készülékben.

HUAWEI Ascend G600 – A még teljesebb mobilélményért
A Huawei Ascend G600 AndroidT 4.0 operációs rendszere és 1,2 GHz-es kétmagos processzora gördülékeny és folyamatos használatot tesz lehetővé, legyen szó játékról, internetezésről vagy videónézésről. A 8 megapixeles, autofókuszos előlapi kamera által készített képek teljes részletgazdagságukban jelennek meg a 11,43 centiméteres (4,5″), 960×540 pixel felbontású qHD kijelzőn, melynek karcolás elleni védelméről a CorningR GorillaR Glass technológia gondoskodik. A készülék mindössze négy óra alatt töltődik fel, és öt másodperc alatt startra kész, a hosszú üzemidőt pedig az 1930 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor biztosítja, amely készenléti állapotban több mint 15 napon keresztül kitart.

A Huawei Ascend G600 Wi-Fi Direct-, Bluetooth- and DLNA-kapcsolatot nyújt az adatok megosztásához, amelyek tárolására 768 MB RAM és 4 GB ROM, valamint microSD-kártyával 32 GB-ig további tárhely áll rendelkezésre. A készülék továbbá NFC-technológiára is képes, így praktikus, gyors fizetőeszközként is használható.

HUAWEI Ascend G330 – Az elegáns kisokos
Kecses külső jellemzi a Huawei Ascend G330 modellt, amely a felszín alatt erőteljes, 1,0 GHz-es, kétmagos processzorral ellátott gépet rejt. Az 5 megapixel felbontású okostelefon hátoldali kamerájával készített fotók és videók EDGE/UMTS/HSPA kapcsolaton keresztül közvetlenül az internetre továbbíthatók akár 5,76 Mb/s sebességgel. A hosszú csevegésekhez, telefonáláshoz vagy internetezéshez 1500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja az energiát, a szórakoztató alkalmazások használatához pedig 512 MB RAM és 4 GB ROM, valamint a 10,16 centiméter (4″) méretű, WVGA TFT kijelző áll rendelkezésre.

A Bluetooth 2.1 és Wifi-adatkapcsolatra képes, GPS-szel felszerelt Huawei Ascend G330 ideális választás mindazoknak, akik mind stílusban, mind teljesítményben ragaszkodnak a minőséghez.
A Huawei Ascend G600 299 euró, míg a G330 modell 199 euró ajánlott kereskedelmi áron kerül forgalomba Németországban 2012 negyedik negyedévében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom